Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Auliya, bardziej niż mogłoby to się wydawać. Juz się trochę uspokoiłam. Na szczęście. Ale niestety przy moich zarobkach będę musiał wrzucić tzn zapłacić opłatę sądową prawie 3 tys :-( No nic, damy radę, ale naprawdę to jest smutne.
Auliya, co ja tylko ogarnę porządek to muszę robić segregację w ciuchach, oszaleć idzie, serio.
Dagmar, jak u Ciebie??? Odezwij się!!!!!
Kroczek, och ważyc 65 kg to moje marzenie...
DJMka - gratulacje przedszkolaka!!!!!

Siemanko....
Dzisiejszy dzionek zaczynam od uśmiechu na twarzy:-) (w końcu). Poszłam rano prywatnie pobrać krew na tę przeklętą toxo....i co....porozmawiałam sobie z przemiłą, młodą Panią pielęgniarką, która jak się okazało 8 lat temu przechodziła przez to samo co ja teraz. Różnica polegała na tym, że podobno 8 lat temu było troszkę inaczej i chcieli jej usunąć maluchaprzez toxo. Kobitaka nie zgodziła się, od 21tc przyjmowała antybiotyki do końca i urodziła zdrowego syna...z tym, że od samego porodu mały był objęty specjalistyczną opieką lekarską.
W rezultacie pobrała mi krew na awidność- dzięki czemu będę wiedziała kiedy chorowałam. No i tak do kompletu kobitka zaczęła mnie uspakajać, bym się nie denerwowała bo najgorzej jest mieć toxo w I trymestrze bo najczęściej kończy się to poronieniem. Dostałam jeszcze namiary na jakiegoś super gina....który szczegółowo bada maluchy w brzuniu i określa baaaardzo dokładnie ich stan. Jak wrócę od zakaźnego i będę wiedziała coś więcej to pojadę do niego....
Wybaczcie, ale nic nie czytam i od razu dzielę się swoimi wiadomościami. Dzwonili dziś do mnie z laboratorium, gdzie robiłam amniopunkcję i usłyszałam trzy najpiękniejsze słowa w życiu "kariotyp prawidłowy męski" :-)
i właśnie wtedy stwierdziłam, że to już sporo za dużo i zaczęłam się odchudzać.Diewczynki ja zaraz Was doczytam tylko się pochwalęSYNUŚ będzie. Więcej na wątku wizytowym
![]()

Mojeboje ja też wlasnie nie wiem jak mówić do brzuszka a bezosobowo to tak mi jakoś dziwnie![]()
Ostatnio łapią mnie skurcze nóg, oczywiście najczęściej w nocyI jak mnie jakieś 2 dni temu złapał to do tej pory mnie noga boli. Domyślam się, że to brak magnezu. Niby jest w witaminach ciążowych, ale najwidoczniej za mało. Chyba będę musiala jeszcze dodatkowo brać, tylko nie wiem ile
![]()
A Wy ile bierzecie dziennie?