Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to faktycznie nieciekawa sytuacja, no i przedewszystkim ciasno. Może porozmawiaj z mama i ojczymem żeby babcie udobruchali i namówili ja na powrót do nich. Przecież jak urodzi się maleństwo to potrzebujecie jakiegos pokoju dla starszych dzieci.
Jouluatto widze ze mamy pecha do obcowania z wrednymi babonami :/ Oby jak najmniej takich sytuacji.
Dagmar masakryczna ta Twoja sytuacja z babciamasz stalowe nerwy bo ja bym nie wyrobila. Mam zbyt duzy temperament...ale to nie zawsze dobrze. Swoja droga cos wiekszosc tych babc godnych krytyki. Moja jest strasznie oschla i ludzka wartosc ocenia tylko po wyksztalceniu i dorobku. Dlatego nie zbyt akceptuje mojego faceta i jak sie dowiedziala ze w ciazy jestem to uznala ze nie jest taka pewna czy to powod do gratulacji...:/
A ciasno tez mam. Mieszkamy w kawalerceale licze ze za ok 2 lata damy rade z czyms wiekszym
Dziewczyny stosujecie probiotyki dowcipne?