Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nareszcie coś pozytywnego przed snemmam bardzo dobrą wiadomość.
Usłyszałam dzisiaj, że nawet jak się teraz coś stanie to już będziemy walczyć o przeciągnięcie ciążyDzięki Bogu na razie nie trzeba ale jak będzie trzeba to działamy
![]()
L-oka ciążowe brzuszki maja prawo pobolewać i to często nawet, czasami dziecko na jelita naciśnie i kolka jak marzenie ;-) od kiedy biorę magnez mam mniej doswiadczeń bólowych i spokojniejsza jestem a u mnie bywa nerwowo czasami, niestety; pytanie do Ciebie również czy się widzimy?
O swoich relacjach rodzinnych troche później napiszę, bo teraz mój kochany trzylatek prosi mnie o naleśniki, 9latka czeka aż pojedziemy do lekarza - ma dusznosci alergiczne i chyab znów zapalenie oskrzeli :-( a 11 latek po akcji na zbiórce harcerskiej(zderzył się z kolegą głowami) ma szwy na ustach i profilaktycznie nie chodzi do szkoły, żeby nie dostać niechcący na korytarzu w tłumie po swojej ranie. Wiec tylko dwójka w jednostkach edukacyjnych. Niestety nudzi się jak mops i chce iść do szkoły, co cieszy bo znaczy ze ja lubi :-)
Póki co zmykam kobietki, o perypetiach i układach rodzinnych jak wspominałam napisze później. Bo mogę sobie z kilkoma dziewczynami podać rękę, ale i tak wszystkie Was podziwiam za dzielność, optymizm, hard ducha. I Bogu dziękuję, ze mieszkamy sami.
mam bardzo dobrą wiadomość.
Usłyszałam dzisiaj, że nawet jak się teraz coś stanie to już będziemy walczyć o przeciągnięcie ciążyDzięki Bogu na razie nie trzeba ale jak będzie trzeba to działamy
![]()
Super wieści Dagmar!! :-). Oby nie trzeba było, ale dobrze mieć świadomość, że gdyby co to lekarze będą walczyć o malutką :-)mam bardzo dobrą wiadomość.
Usłyszałam dztąisiaj, że nawet jak się teraz coś stanie to już będziemy walczyć o przeciągnięcie ciążyDzięki Bogu na razie nie trzeba ale jak będzie trzeba to działamy
![]()