TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Truskawkowa a ja myśle że krół
lowa matka teściowa chciała zobzczyć ile przytyłaś Ty a ile jej ukochana synowa bo ona chyba tez w ciazy o ile dobrze pamietam))
A może i o ty jej chodziło hahhha dobre uśmiałam się

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Truskawkowa a ja myśle że krół
lowa matka teściowa chciała zobzczyć ile przytyłaś Ty a ile jej ukochana synowa bo ona chyba tez w ciazy o ile dobrze pamietam))

Dojechał jak było już poNo własnie nie wiem, nie określiła sięMoże obiadu nie chciało jej się robić bo tak tylko na kakwe wpadły o godz 11:45
Więc co kawka kawką ale obiad musiałam zrobić. I Dagmar nie spodziewaj się cudów- jaśnie mamusia w niczym nie pomogła![]()
Ja już po połówkowym, szczegóły na wątku wizytowym. I byłam sama bo mąż zadzwonił żeby podjechać po niego jak byłam już spóźniona i prawie na miejscu a potem ubzdurał sobie że badanie jest gdzie indziej i wylądował w innej dzielnicy. Brak słówDojechał jak było już po
Witam sie zasmarkana i zachrypnieta. Udalo mi sie wyjsc dzisiaj godzinke wczesniej z pracy no i poprosilam o wolne na jutro, bo stwierdzilam ze inaczej sie nie wykuruje. Zrobilam wszystko co mialam zrobic, nawet to co mialam na jutro wiec mi laskawie pozwolila nieprzychodzic. Teraz juz leze pod kolderka i mam nadzieje ze do poniedzialku mi przejdzie.
Eh chyba skonczyl sie krotki i piekny czas bez dolegliwosci ciazowych. Od dwoch dni meczy mnie zgaga. Moze nie jakos masakrycznie ale juz daje o sobie znac. Obawiam sie ze bede miala powtorke z pierwszej ciazy.
A czy wy juz miewacie skurcze B-H? Bo mnie sie zdarzaja od dwoch, trzech dni. Na szczescie na razie pojedyncze, tak ze dwa w ciagu dnia. Mam nadzieje ze nie beda czestsze i tak uciazliwe jak poprzednio, bo nie chcialabym wyladowac znowu na fenoterolu. Tylko ze poprzednio na tym etapie ciazy potrafilam miec ok 10-12 skurczy. A potem po kilkanascie az w koncu trafilam do szpitala.
Przepraszam ze sie nie odniose do waszych wypowiedzi ale nie mam sily. Moze jutro nadrobie skoro bede w domu. Trzymajcie sie zdrowo dziewczynki.
ja mam problem z butami. Jak się schylę żeby założyć to brzuch zaczyna boleć
no właśnie problem w tym, że to były 2 autobusy i łącznie może z 2,5 km, czyli się nie nachodziłam.
Wracając walnęłam może jeszcze z 1,5 km i tramwajkiem a ze sklepu potem już taxi bo tak bolało.
Mało tego całą noc wyłam jak się przekręcałam.
Wczoraj robiliśmy z dziećmi ciastka- faworki :O
dzisiaj mamy robić pierniki na święta a mnie po 2 godzinach stania w kuchni- stania a nie biegania!!!- znów zaczęło boleć :/
masakra, nie wiem co ci powiedzieć, ja też o moim zwę ale z 2 strony wiem, że on się po prostu boi, że jak zawali zlecenia to zostaniemy bez kasy![]()
Dobrze, że chociaż jeden dzień razem i dało się na termin połówkowego... ja sobie nie wyobrażam co się będzie u mnie działo a męża nie będzie raptem tydzień!!Hej dziewczynki trochę wam zazdroszczę mężów przy sobie bo mojego całymi tygodniami nie ma w domu,ale na połówkowe załatwił sobie wolne na 1 dzień bo chce zobaczyć swoją fasolkę więc chociaż ten jeden dzień spędzimy razem:-)
A to nie tylko ja... dzisiaj poszłam na Andrzejki do przedszkola, które miały być 29.11... pomijam, że zostały odwołane a mąż nie raczył mnie poinformować bo po co czytać komunikaty w przedszkolu ale co tam...
Ja ostatnio jakaś otępiała jestem, spać mi się chce i cały dzień bym leżała.