Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się zabieram za choinkę i bombkę od jutra:-)
Tylko muszę sobie białe ręczniki papierowe zakupić i perełki:-)
Hej dziewczynki,
Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
3majcie się zdrowo, dbajcie o siebie i maleństwa, 3mam za Was kciuki;-)
Ni_kusia, wspaniała Mama z Ciebie. Życzę Ci powodzenia. Piękne imię ma Wasza córeczka-aniołek. Dawaj znać co u Ciebie.Hej dziewczynki,
Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
3majcie się zdrowo, dbajcie o siebie i maleństwa, 3mam za Was kciuki;-)
Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)Nic z tego, prędzej mnie mąż zastrzeli niż pozwoli malować z brzuchem :/
rany a ja myślałam, że ty w wawie mieszkasz :O
Mnie nic nie powstrzyma - i nikt, mój małż juz o tym wie ;-) A jeśli chodzi o Wawę - to czasami śmieję się, ze we wsi Warszawa lub też że na wysrankach ;-)
Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.