Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a potem w kwietniu śnieg spadnieDziewczyny, ostatnio w pracy coraz bardziej się irytuje. Pracuje w nowym miejscu od lipca, szefową mam super ale pracuje ze mną młoda dziewczyna po stażu i ostatnio coraz bardziej zaczyna mnie irytować (próbuje mnie sprawdzać i rozliczać z pracy). Nie chce psuć atmosfery, a po drugie gdybym chciała jej jakoś sensownie dogadać to nie wiem czy by załapała, bo z tym u niej trudno
Myślę już od jakiegoś czasu o czymś swoim, tylko wiadomo, obawy, że może nie wyjść:-( Ale teraz, przy trójce dzieci, będę musiała pokombinować. Jakiś czas temu udało mi się kupić w lumpku pokrycie z Ikei, teściu robi przy styropianie i w ten sposób za 1 zł dzieci mają fajne siedzisko-świnkę. I dziś przeglądając rzeczy dla mam pomyślałam, że może pobawiłabym się w szycie sako, rogali do karmienia itp. Dojście do wypełnienia mam, pozostaje kwestia tkanin i szycia
Dagmar, ty działasz z czymś swoim, jak oceniasz bycie na swoim i handlowanie? Ciężko jest? My zawsze jak czegoś z małżem szukamy to na Śląsku tego brak...
I muszę wam się pochwalić, że mąż w sobotę zrobił mi niespodziankę i w końcu mam drzwi w szafie w przedpokoju. Przy okazji mojego otwarcia DG byłaby możliwość zalegalizowania jego pojedynczych zleceń. Robi meble i na początku obawiał się bo kolega kolegi ogłosił się na necie i pierwszy jego klient to był pracownik Skarbówki i mandat mu dowalili niezły
Mam nad czym myśleć
Ja dzisiaj coś niefajnie się czujętzn nic mnie nie boli ale jak wstane i chwile pochodze to mam wrażenie że mam taki dziwny brzuch jakby ciężki ale tu na dole bardziej.Nie wiem pierwszy raz mi się tak zdarzyło ale jednocześnie Mały się rusza i coraz mocniej go czuję i tak się zastanawiam czy coś mi dolega czy po prostu Maluszek obija mi np pęcherz. Kurcze nie wiem co myśleć bo nic mnie nie boli, nawet plecy tylko ten brzuch taki dziwny się chwilami robi
Jak leże to mi nic nie dolega tylko Kubuś wierzga
Przepraszam że tak smęcę ale sama nie wiem czy to powód do zmartwień:/
Dagmar mogę Ci cały ten śnieg oddaćokropnie się jeździ po uliczkach na moim osiedlu. Dziś rano była odwilż, a w południe mróz. Jeździ się jak po jakiś wertepach
Kroczek rośniemymacica się powiększa, maluch rośnie. Może coś naciska, stąd ten dyskomfort.
Hejka,
Ja ostatecznie trafilam na patologie i leze na kolkach, wiec stracilam juz nawet opcje chodzenia do kibelka. Mam kroplowki z antybiotykiem i czekam strasznie na wyniki tych posiewow bo chcialabym wiedziec czy jeszcze stad wyjde i kiedy.
Po tym wydarzeniu juz nigdy zadnego odbiegajacego od normy objawu niezbagatelizuje, szczegolnie ze to rozwieranie sie jest bezobjawowe lepiej dmuchac na zimne. Szlam z wiezadlem a dowiedzialam sie o szyjce...moze jakis utajony sygnal organizmu. Aaaaa i juz na kazdej wizycie bedesie domagac badania ginekologicznego i usg szyjki. Lekarze tego nie monitoruja i potem jest zdziwienie. No juz, wylalam zale.
Dagmar mam nadzieje ze sie nie rozwierasz!
Marcia oby dalo sie okielznac skurcze i moze idz juz na to zwolnienie?
Kroczek mam nadzieje ze to dziwne uczucie przejdzie.
Pozdrawiam ja Was z poziomu.
Dostaje luteine i jakies 2 antybiotyki w kroplowce chyba z obawy ze jakas infekcja mi szyjke opanowuje. Oprocz tego witaminy,magnez, probiotyk dowcipny. Wiem ze nie pobiegam, ale lepiej lezec w domu i wstawac tylko na siku niz w szpitalu i robic do basenu. Dzis mi sie udalo wysikac dopiero za czwartym podejsciem, sorry za detale.
Nie wyobrazam sobie tak lezec przy malym dziecku wiec Dziewczyny mam nadzieje ze zadna z was nie podazy moim sladem.
Dagmar moze cos rozkurczowego i lezec? Byle do wizyty. A moze ip?