Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Powodzenia.
.
Na pewno musi być makowiec, ale to bardziej dla mnie, a dla moich żarłoków to musi być jakieś wypasione z kremem i właśnie nie wiem jakie.
Może gołąbki.
). Laski, padłam :O
Chciałam przeczytać coś o 26tc i wlazłam na jakąś stronkę a tam taka reklama 3ciego trymestru, że szok. Chyba z 3 razy czytałam![]()
![]()
![]()
Wklejam cytat:
"Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej. W ciągu następnego tygodnia wkroczysz w trzeci trymestr, okres, w którym twój brzuch urośnie do niebotycznych rozmiarów. O ile do tej pory dziecko urosło do 33 centymetrów i masy ok. 900 gramów, to w ciągu najbliższych trzech miesięcy przybierze ono dodatkowe nawet 3 kilogramy! Ponadto twoje zmęczenie ciążą, niewyspanie i obolałość będą się kumulować. Najprostsze czynności będą sprawiać ci trudność i będziesz już niecierpliwie oczekiwać rozwiązania"

Nabardziej mnie rozwaliły te " niebotyczne rozmiary brzucha" 

Sama się trochę obawiałam, zwłaszcza o plecy, ale nie było źle, chociaż może pomogło to że z boku opatuliłam się kurtką, żeby było bardziej miękko. Ale film też nie był za długi (ok. 1,5 godziny), na 3 godzinnym pewnie byłoby trudniej.
dziś rano się ucieszyłam, jak przyjechał kurier ale okazało się że przywiózł mi tylko komplet sztućców które zamówiłam w poniedziałek... a łóżeczko zamawiałam w zeszły weekend, co prawda było napisane że dostawa w ciągu 8 dni więc dziś jest ostatni dzień kiedy powinno przyjść i mam nadzieję, że dotrze wreszcie!!! Nie zależy mi na zwrocie kasy w razie co bo ja chcę to konkretne łóżeczko i ciężko mi będzie inne wybrać