• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ne wiem ktory czy wszystkie ale cala prawa strona:( Mam kilka ubytkow jeszcze sprzed ciazy i obawiam sie ze moga sie wlasnie odezwac a chcialabym na razie nie robic zebow bo wiem ze dziury sa duze i bede potrzebowala znieczulenia

Ja tez Madziolinka po 10 musze zrobic glukoze a ciastka wcinam jak nie wiem:))

a może bez znieczulenia? Przecież ten zastrzyk boli...
Dobra, wiem- tylko ja w to wierzę :D

witam poświątecznie :)

nadrobiłam wszystko, ale dużo tego było :)

Moje drogie, zaciskać nogi i nikt nie rodzi wcześniej niż marzec/kwiecień!!! oszczędzajcie się, choć wiem, że przy dziecku to takie łatwe nie jest, a przy większej ilości pociech tym bardziej.

Życzę wam, by te wszystkie małe i większe problemy w nowym roku się wyprostowały i same dobre wieści tylko były :)

Ja nie zaglądałam, bo mąż w domu, to zajmował się synkiem, a ja spałam i się leniłam :) Też brzuch mi się stawia, najgorzej jak przejdę jakiś mały kawałek. Staram się odpoczywać, ale wiemy jak to jest.

Ty też się trzymaj w dwupaku :)
Dobrze, że mąż dał ci odpocząć :)

a to dzisiejszy torcik :)

DSCI0573.jpg

Załączniki

• DSCI0573.jpg
    DSCI0573.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Dagmar wszystkiego najlepszego dla Kaja!!!! Tort wyszedl super!!!! Normalnie jestem pod wrazeniem.

Eh ja tez mam problemy z zebami ale to przez wlasne zaniedbanie. Jak sie w koncu za nie kiedys porzadnie wezme to wydam chyba majatek. Wiem ze mam kilka dziur do zrobienia ale poki nie bola to sie nie rwe do dentysty. Pewnie dopiero po porodzie sie tym zajme.

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy. Popoludniu bylam strasznie zmeczona ale to chyba bardziej psychicznie. Na szczescie synek dzisiaj w dobrym humorze byl wiec dal mi spokojnie odpoczac i teraz czuje sie juz lepiej. Jedynie zgaga mi znowu dokucza :-( na szczescie ze skurczami dzisiaj lepiej.

A w brzuchu to mi chyba maly pilkarz rosnie. Dzisiaj to przechodzi juz sam siebie. Jak mi kilka razy przywalil to az zawylam. Z Tymkiem az tak nie mialam. A wieczorem to nie moglam siedziec bo tak sie rozpychal i wiercil, ze musialam sie polozyc i teraz w koncu troche spokoju. Nie zebym nie lubila tych jego ruchow, ale obawiam sie co to z niego wyrosnie :-)

Wczoraj ksiazka spelnila swoja funkcje i po paru minutach spalam jak susel :-) dzisiaj chyba nawet nie bede probowala czytac bo i tak zasne bez problemow. No a jutro sylwester wiec nie pospie. A co wy dziewczynki planujecie? Bawicie sie gdzies??

Dagmar wszystkiego najlepszego dla Kaja!!!! Tort wyszedl super!!!! Normalnie jestem pod wrazeniem.

Eh ja tez mam problemy z zebami ale to przez wlasne zaniedbanie. Jak sie w koncu za nie kiedys porzadnie wezme to wydam chyba majatek. Wiem ze mam kilka dziur do zrobienia ale poki nie bola to sie nie rwe do dentysty. Pewnie dopiero po porodzie sie tym zajme.

Dzieki dziewczynki za slowa otuchy. Popoludniu bylam strasznie zmeczona ale to chyba bardziej psychicznie. Na szczescie synek dzisiaj w dobrym humorze byl wiec dal mi spokojnie odpoczac i teraz czuje sie juz lepiej. Jedynie zgaga mi znowu dokucza :-( na szczescie ze skurczami dzisiaj lepiej.

A w brzuchu to mi chyba maly pilkarz rosnie. Dzisiaj to przechodzi juz sam siebie. Jak mi kilka razy przywalil to az zawylam. Z Tymkiem az tak nie mialam. A wieczorem to nie moglam siedziec bo tak sie rozpychal i wiercil, ze musialam sie polozyc i teraz w koncu troche spokoju. Nie zebym nie lubila tych jego ruchow, ale obawiam sie co to z niego wyrosnie :-)

Wczoraj ksiazka spelnila swoja funkcje i po paru minutach spalam jak susel :-) dzisiaj chyba nawet nie bede probowala czytac bo i tak zasne bez problemow. No a jutro sylwester wiec nie pospie. A co wy dziewczynki planujecie? Bawicie sie gdzies??

trzymaj się tam i staraj nie stresować :)

Bawimy się- o 21 do łóżka i spać :D
Nooo chyba że mąż wykaże inwencję i jakiś film włączy to o 23 spać :D

Amelia wychodzi :O

Dagmar torcik cudo:) Sama bym takiego nie zrobiła:)

Marciu ja też zaniedbałam zęby ale ten jeden chyba nie wytrzyma do porodu:( Musze sie nim zajać:(

A tak bawimy się w pozycji horyzontalnej na kanapie u Szwagra i szwagierki:) Posiedze troszke ale pewnie nie wytrzymam do 24

Witam Dziewczynki,

Spuściłam was na kilka dni z oka, a tu już jakieś wisielcze nastroje panują. Piersi do przodu i uśmiech na twarz, bo smutaski urodzicie. A problemami się nie martwcie, bo w końcu muszą się skończyć i wszystko znowu będzie dobrze. Natomiast co do ząbków to daję wam ostrą reprymendę, bo trzeba o nie dbać, więc jeśli chcecie mieć swoje ząbki do końca życia to marsz do dentysty i to w trybie natychmiastowym, bo od zwlekania może być tylko gorzej.

Witajcie,

oj Marcia współczuje sytuacji z babcią.

Dagmar super torcik.Co do zastrzyków to doskonale cie rozumiem :)

Problemy, problemy..oby razem z Nowym Rokiem było ich z dnia na dzień mniej i mniej :)

A mi udało sie diabetologa na jutro raniutko przełożyc :szok: trzymajcie kciuki oby tylko nie kazał mi badac glukozy codziennie gluonometrem, bo to jest dla mnie niewykonalne.

Jutro jedziemy do rodziców na sylwestra i waracamy 1 stycznia. Bedzie tez moja siostra, jakos milej w wiekszym gronie niz tak samemu w domku. No i Moje Drogie niedługo wkraczam w rok narodzin naszych Dzieciaczków :)

Pozdrawiam!

Jouluatto Euthyrox jest na niedoczynnosc tarczycy. Wlasnie tez mi sie wydaje, ze trzeba dawke lekow na tarczyce zmieniac stopniowo. No nic to. Nie bede sobie sama dawki ustalac...

kroczek_k Ja uzywam peeling enzumatyczny (i to z PL :); mam peeling Flosleku do cery naczynkowej). Ja w sumie nie widze, zeby mi peelingi w czymkowliek pomagaly, ale nie chce zeby sie ten kosmetyk zmarnowal. Ja uwazam, ze taki kosmetyk ktory jest na skorze 10-20 min. nie moze zaszkodzic dziecku. Gorzej jak sie przez 10 min. wanne szoruje bez rekawiczek i wietrzenia domu czyms a'la CIF. Ja staram sie, zeby kosmetyki ktore mam na skorze bardzo dlugo byly naturalne (balsamy do ciala czy kremy do twarzy). Ostatnio staram sie przejsc na szampony bez SLS ale moje wlosy sa jakies dziwne po nich... Wydaje mi sie, ze po Head&Shoulers (ktorego uzywalam przez lata), zawsze mialam bardzo zniszczone koncowki wlosow (bez wzgledu czy byly do ramion czy tym bardziej do pasa).

Witam w ostatni poranek 2013 roku!!!!
Dobrego dnia laseczki. Odpoczywajcie, cieszcie się każdą chwilą.
L-oka - kciuki za wizytę.
My dziś w domu, w tym roku nie robimy imprezy - w tamtym roku było u nas z 16 osób dorosłych i "trochę dzieci". Może uściślę: nie robimy planowanej imprezy z dorosłymi, bo oczywiście od rana jestem w kuchni ;-) Dzieci bardzo czekały na ostatni dzień roku, liczyły, ze znów będą balety do rana, a tu niestety nie wyszło, więc robimy im namiastkę. Chcemy m.in. grilla odpalić - kiełbaski, skrzydełka etc....
Kroczek, Ameryka - mam skórę naczynkową, wrażliwą i niestety peeling enzymatyczny kiedyś bardzo pogorszył stan mojej skóry, mam aktualnie początki trądzika różowatego, uwierzcie, nie jest to miłe. Nie używam zatem pilingów wcale.....
Nieznajoma, dobrze, ze się udało z glukozą
Marcia - miałam piłkarza w brzuchu 11 lat temu, a teraz trenuje już 5 rok w realu!!! I jest całkiem niezłym piłkarzem :-)
DJMka - no nic tylko leżeć, mi też brzuchol twardnieje jak dużo pochodzę, szczególnie po schodach, a mając piętrowy dom to nie trudno się ochodzić, serio.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Doberek dziewczynki w starym jeszcze roku:))

Hip hip hurra udało Ci się Nieznajoma wypić glukoze:))

Jotemka, DJMka nie szalejcie bo twardnieniee brzucha może skończyć się jak u mnie

Loka trzymam kciuki za diabetologa:))

A mnie dziewczynki ból zęba minął ale i tak dzwoniłam dziś do swojej dentystki tylko że ta jest chora wiec umówiłyśmy się że jak mnie nie rozboli do 2 stycznia do 18 to mam przyjść. Mam nadzieje że nie rozboli bo boję się iść do innego dentysty:(

Mój Kubuś dziś mnie obudził podskokami bo jak leżałam na boku to odbijal się od tej części brzucha co leżala i jakby podskakiwal:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry