• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie,

oj Marcia współczuje sytuacji z babcią.

Dagmar super torcik.Co do zastrzyków to doskonale cie rozumiem :)

Problemy, problemy..oby razem z Nowym Rokiem było ich z dnia na dzień mniej i mniej :)

A mi udało sie diabetologa na jutro raniutko przełożyc :szok: trzymajcie kciuki oby tylko nie kazał mi badac glukozy codziennie gluonometrem, bo to jest dla mnie niewykonalne.

Jutro jedziemy do rodziców na sylwestra i waracamy 1 stycznia. Bedzie tez moja siostra, jakos milej w wiekszym gronie niz tak samemu w domku. No i Moje Drogie niedługo wkraczam w rok narodzin naszych Dzieciaczków :)

Pozdrawiam!

ojej faktycznie :) ale fajnie :)

Witam w ostatni poranek 2013 roku!!!!
Dobrego dnia laseczki. Odpoczywajcie, cieszcie się każdą chwilą.
L-oka - kciuki za wizytę.
My dziś w domu, w tym roku nie robimy imprezy - w tamtym roku było u nas z 16 osób dorosłych i "trochę dzieci". Może uściślę: nie robimy planowanej imprezy z dorosłymi, bo oczywiście od rana jestem w kuchni ;-) Dzieci bardzo czekały na ostatni dzień roku, liczyły, ze znów będą balety do rana, a tu niestety nie wyszło, więc robimy im namiastkę. Chcemy m.in. grilla odpalić - kiełbaski, skrzydełka etc....
Kroczek, Ameryka - mam skórę naczynkową, wrażliwą i niestety peeling enzymatyczny kiedyś bardzo pogorszył stan mojej skóry, mam aktualnie początki trądzika różowatego, uwierzcie, nie jest to miłe. Nie używam zatem pilingów wcale.....
Nieznajoma, dobrze, ze się udało z glukozą
Marcia - miałam piłkarza w brzuchu 11 lat temu, a teraz trenuje już 5 rok w realu!!! I jest całkiem niezłym piłkarzem :-)
DJMka - no nic tylko leżeć, mi też brzuchol twardnieje jak dużo pochodzę, szczególnie po schodach, a mając piętrowy dom to nie trudno się ochodzić, serio.

podjedź z tym grilem, co? :)

My nawet szampana dzieciom nie kupiliśmy, fajerwerków nie mamy. No dawno tak źle nie było :(
Najgorsze, że A. dalej te żebra bardzo bolą :( Buuuuu

wkleję wam moją bandę :)

DSCI0583.jpgDSCI0588.jpg

Załączniki

• DSCI0583.jpg
    DSCI0583.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSCI0588.jpg
    DSCI0588.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Dagmar Ty masz chyba aniołki nie dzieci:)

Ja odebrałam dzis wyniki glukozy i mam 138, więc mieszczę się w normie bo jest do 140.
Hemoglobina już też jest ok(kilka parametrów mam podwyższonych, kilka za niskich ale generalnie tragedii nie ma;-))

To kobietki życzę Wam udanego sylwestra i oby nowy rok był lepszy od tego, który mija(bo dla nas był okropny-zaczęło się sypać w styczniu i do samego końca jakoś nam nie szlo z niczym).
Zyczę abyśmy rozpakowały się w kwietniu-no ewentualnie pod koniec marca- a dzieciaczki nie dawały nam za bardzo w kość.

A Tobie Dagmar za te wszystkie"przykre niespodzianki" niech odpłaci się wygraniem w totka, radiu zet i całą masą "pozytywnych" niespodzianek.
Do usłyszenia w 2014 roku:tak::tak:

Dagmar Ty masz chyba aniołki nie dzieci:)

Ja odebrałam dzis wyniki glukozy i mam 138, więc mieszczę się w normie bo jest do 140.
Hemoglobina już też jest ok(kilka parametrów mam podwyższonych, kilka za niskich ale generalnie tragedii nie ma;-))

To kobietki życzę Wam udanego sylwestra i oby nowy rok był lepszy od tego, który mija(bo dla nas był okropny-zaczęło się sypać w styczniu i do samego końca jakoś nam nie szlo z niczym).
Zyczę abyśmy rozpakowały się w kwietniu-no ewentualnie pod koniec marca- a dzieciaczki nie dawały nam za bardzo w kość.

A Tobie Dagmar za te wszystkie"przykre niespodzianki" niech odpłaci się wygraniem w totka, radiu zet i całą masą "pozytywnych" niespodzianek.
Do usłyszenia w 2014 roku:tak::tak:

chyba jednak nie. Właśnie od taty dostali opr i sprzątają pokój :D

bardzo ci dziękuję :)
Tobie również wszystkiego najlepszego w nowym roku i niech ci odpłaci za ten 2013 :)

Witam w ostatni dzień starego roku:-)

Dagmar - torcik bardzo udany - ja to nie umiem takich wypieków tworzyć, gotowanie zdecydowanie mi lepiej idzie:tak:
GROMADKA SUUUPER!!!!! Musicie być z mężem bardzo dumni:tak::tak:

My żadnych planów sylwestrowych nie mamy. Siedzimy w domku przed telewizorem, może wpadnie jeden znajomy bo dziś wraca z Polski i siedziałby sam, ale to jeszcze nic pewnego. Ogólnie spokojnie, tylko my, pies i Ktosia:-)

Czesc Dziewczyny,

Dagmar ale przesłodkie te Twoje urwiski :) fajna gromadka, na pewno są leiem na całe zło.

Ja juz jestem po wizycie u lekarza..ehh..brak mi słów, wyryczałam sie a teraz juz mi lże na sercu. Dostałam glukometr i mam trzymać diete, 4 x dziennie kłucie palca :( to jest dla mnie najgorsze..no ale czego sie nie robi dla Malucha.17 stycznia ide na kontrole i wtedy zapadnie wyrok - albo dalej dieta i mierzenie cukru albo insulina 3-4 razy dziennie. Nie wiem co dla mnie gorsze, ale pocieszam się, że zostało jeszcze tylko 4 miesiace. Pozniej nie wiem co bedzie.

Dzieczyny, z okazji kończącego się roku i rozpoczynającego za kilka godzin Nowego 2014 Roku, życzę Wam przede wszystkim zdrówka i kwietniowych radości :) A poza tym mniej problemów, spełnienia marzeń oraz wszelkiej pomyślnosci!

Buziaki dla Was!

Witam w ostatni dzień starego roku:-)

Dagmar - torcik bardzo udany - ja to nie umiem takich wypieków tworzyć, gotowanie zdecydowanie mi lepiej idzie:tak:
GROMADKA SUUUPER!!!!! Musicie być z mężem bardzo dumni:tak::tak:

My żadnych planów sylwestrowych nie mamy. Siedzimy w domku przed telewizorem, może wpadnie jeden znajomy bo dziś wraca z Polski i siedziałby sam, ale to jeszcze nic pewnego. Ogólnie spokojnie, tylko my, pies i Ktosia:-)

czasem jesteśmy dumni a czasem się modlimy, żeby się przytkali i zajęli czymś na 20 minut :D :D :D
Miłego Sylwestra :)

Czesc Dziewczyny,

Dagmar ale przesłodkie te Twoje urwiski :) fajna gromadka, na pewno są leiem na całe zło.

Ja juz jestem po wizycie u lekarza..ehh..brak mi słów, wyryczałam sie a teraz juz mi lże na sercu. Dostałam glukometr i mam trzymać diete, 4 x dziennie kłucie palca :( to jest dla mnie najgorsze..no ale czego sie nie robi dla Malucha.17 stycznia ide na kontrole i wtedy zapadnie wyrok - albo dalej dieta i mierzenie cukru albo insulina 3-4 razy dziennie. Nie wiem co dla mnie gorsze, ale pocieszam się, że zostało jeszcze tylko 4 miesiace. Pozniej nie wiem co bedzie.

Dzieczyny, z okazji kończącego się roku i rozpoczynającego za kilka godzin Nowego 2014 Roku, życzę Wam przede wszystkim zdrówka i kwietniowych radości :) A poza tym mniej problemów, spełnienia marzeń oraz wszelkiej pomyślnosci!

Buziaki dla Was!

Biedaku ty :(
Ja tylko raz dziennie kłuję brzuch i mam dość, coraz mniej, bo chyba się przyzwyczajam :O ale nie lubim i są dni, kiedy kłuję 4-5razy bo nie da się wbić do końca i krew mi leci z dziurek :/
bleeee jak za 2gim razem się nie uda to zwykle wzywam męża na pomoc :)

Pamiętaj, żebyś soków nie piła.
Co do insuliny nie chcę cię dobijać ale wtedy też będziesz kłuć paluchy :(
Rany a mmnie kolejna krzepliwość czeka i jak skoczyła tfu tfu to zastrzyk 2 razy dziennie :(
Będziemy wyć razem :)

Życzę ci, żeby ten maluch odpłacił ci za to wszystko lajtowym porodem i masą uścisków i pięknych uśmiechów :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry