Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie wiem kto nas z łóżka wyciągnie hehe
bo mam zjazd masę zaliczeń, prac do oddania i prezentacji!!! I dwa dni od 8 do 20, oj głupia ja głupia, po co mi to było...? Jeszcze we wtorek kardiolog w lublinie a w środę do ginekologa.Ja tez dzis po wczorajszej dlugiej nocy bez zycia jestem, nic tylko bym spala. Jedyne co udalo mi sie dzis zrobic to ekspresowy obiad noworoczny - spaghetti z krewetkami i suszonymi pomidorami i truskawki z bita smietana na deser![]()
Jutro mam wizyte u okulisty w szpitalu, maja mi badac obwod siatkowki. Pamietam ze na poprzedniej wizycie lekarka wspominala, ze poda mi przed badaniem krople znieczulajace... Czy to badanie jest w jakis sposob bolesne?
I ja się witam już w 2014 roku!
Równo 3miesiące do terminu![]()
Dagmar kobieto oszczędzaj się!!! Malutka musi jeszcze trochę w brzuszku posiedzieć.
My sylwka spędziliśmy w domciu, zrobiliśmy sobie z małżem dobrą kolacyjkę, drobne przekąski i graliśmy rodzinnie w różne gry planszowe a jak Kuba poszedł spać to oglądaliśmy filmy :-). Dzisiaj spaliśmy do 11-tej! mąż mówi na sypialnię legowisko niedźwiedzia bo tak się przez te dni wolne rozleniwiliśmy że wstajemy nie wcześniej jak o 10-tej. Jutro będzie problem bo Kuba na 8 do przedszkolai nie wiem kto nas z łóżka wyciągnie hehe
Ja już się weekendem stresujębo mam zjazd masę zaliczeń, prac do oddania i prezentacji!!! I dwa dni od 8 do 20, oj głupia ja głupia, po co mi to było...? Jeszcze we wtorek kardiolog w lublinie a w środę do ginekologa.

Co prawda ciągnę jeszcze dwa zlecenia, ale jak już etat mi odpadł to będę miała dużo więcej wolnego. Jak pomyślę sobie, że teraz najbliższy rok spędzę w domu to aż mi się buzia cieszy, na taką ewentualność.
).