Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Temp ok, biegunka też ale leku pić nie chce...odmawia wszelkich zawiesin...pozostałe pije. Dałąm mu więć pulneo o neosine, a po południu jade do pediatry niech go osłucha i coś wymyśli bo ja sił nie mam.....Viltutti idealnie określiłaś ten ból krocza-dokładnie takie odczucie.
Zdrówka dla synka oby to zwykły wirus a nie coś poważnego.
Hej Laseczki!
Marcia - nie poddawaj się, takiemu doradcy zależy na tym byście w jakimś banku dostali kredyt, pewnie się postaraWspółczuję bólu kręgosłupa, często bywa tak, ze ułożenie dziecka na to ma wpływ. A synek moze zaczął trzydniówkę? chorował juz na nią? I trzymam kciuki za Twój wypoczynek, oderwanie się od spraw, które zatruwają życie.
Dagmar - dobrze, że od nas się nie odwróciłaś. Dwa late temu odchodził mój Tato, nie mogłam do niego jeździć tak często jakbym chciała, w dodatku moi mieli ospę. Od Jego śmierci byłam dwa razy na cmentarzu, bo to daleko od nas. Miałam wielkie wyrzuty sumienia, ale usłyszałam od konsekrowanej osoby, ze ważniejsza jest szczera modlitwa w domu niz jeżdżenie bez sensu na cmentarz...
Edysiek - rozpinana piżama jest ok. Ja tam nawet wolę :-) Mam w domu koszulę, w której rodziłam 5 dzieci, więc szóste też będę. Problemów z odepraniem nie miałam żadnych. A po porodzie będę pewnie nosiła zwykłą na ramiączkach, tak jak lubię, tylko ze bawełnianą, miałam takie poprzednio z H&M i pewnie się rozejrzę za takimi.
L-oka - fajnie wygląda ta Twoja szkoła rodzenia :-) Korzystajcie z małżem jak najwięcej. Zdrowsza jesteś?
Rila - witaj!!! rozgość się!!
GoGa - a to Ci niespodzianka!!!! Prawdę mówiąc liczę, ze u mnie to pomyłka z tym chłopczykiem ;-) nie mam przekonania mimo, ze lekarz zaufany....
Laseczki, nie wiem co jeszcze komu, napisałabym, ale jestem po śniadaniu - niskowęglowodanowym na wszelki wypadek i mimo to zaliczam lekki zjazd senny. Zresztą się nie wysypiam i nie jest to zasługa Bąbla tylko innych małych członków mojej rodziny. Wędrowniczki przyłażą do mojego łóżka. Są noce, ze nikt nie zawita - oj baaaardzo rzadko, lub nad ranem, ale dzisiaj wskoczyła nam do wyrka trójka!!!!
Mlody wstal pelen sil i nie wyglada na chorego. Jest moze troche cieplejszy ale nawet mu nie mierze temperatury, bo mam glupi termometr. Sniadanie zjadl w miare normalnie i humor mu dopisuje. Gardlo tez ma w porzadku. No coz trzeba czekac na rozwoj sytuacji. Na wszelki wypadek siedzimy dzisiaj w domu. A szkoda bo w koncu troche sniegu lezy.
Patuśka, tłumaczenie nie pomaga, zły sen jest wytłumaczeniem, do tego nawet jak oni śpią we dwójkę, żeby im raźniej było to we dwójkę potrafią do mnie przyjść. Ostatnio jakieś nasilenie nastąpiło :-) Tak nie było, serio. Mówimy o 3 latku i 5 latce :-)
Truskawkowa - jak młody??? Wiedziałam, ze o jakims chorujacym dziecku zapomniałam!!!! Przepraszam :-)
Dagmar - sto lat dla Jonasza!!!!
Witam Kochane..Bardzo prosze trzymajcie kciuki za mnie bo jake do szpitala bo nie czuję ruchów małej..Trzymajcie mocno bardzo mocnoooooo.....
Jakby którąś interesowała walka z bólem między nogami, to donoszę że mi pomaga siedzenie na piłce i takie dyganie na niej. Nie mam zielonego pojęcia czy to wskazane/bezpieczne/dozwolone, ale przynoszące komfort kroczu![]()