• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dagmar ja z tych wlasciwych skurczyl z pierwszego porodu pamietam wlasnie to ze bolalo glownie podbrzusze wlasnie tak jak na mocny okres. Caly brzuch raczej nie bolal, tylko wlasnie podbrzusze

ojj Dagmar my tu osiwiejemy przy tobie. Jak tak boli jak na okres to chyba niedobrze. chyba bez IP się nie obejdzie.

Adela- widzę że wspólnoty mieszkaniowe wygladają wszędzie tak samo. dla mnie temat rzeka jak zacznę to skończę jutro więc nie zaczynam. ale wiadomo jest do kitu i każdy by wolał sam.

Dagmar- ja jestem na lekach przeciwskurczowych i jedyne czego doświadczam to twardy brzuch od czasu do czasu jak wstaje na siusiu. Nie wiem jak takie skurcze wyglądają więc nie pomogę. A boli takich okresowych też nie miałam, jedynie kłucia ale to co innego. Olej słowa mamy i jak nie ma poprawy to jedź na IP. Ty i Malutka najważniejsze jesteście teraz!

Ale macie przerypane z tymi treściami/rodzicami. Na pewno to też na związki dobrze nie wpływa. Nie wyobrażam sobie takiego wtrącania się i ciągłych komentarzy. Ja od 2 miesięcy widuje się prawie codziennie z teściową lub mamą bo mi obiady przywożą i zakupy i mam dość czasem. Ale nie dlatego że są upierdliwe tylko nie jestem do tego przyzwyczajona żeby się tak często widywać będąc od 5 lat na swoim. A co dopiero Wy! Współczuję!

Ostatnia edycja:
Dagmar jak widac kazdy inaczej odczuwa bole porodowe. A i kazdy porod pewnie inny.

Eh ja sie dzisiaj nie wypowiadam na tematy mieszkaniowe. Jak ochlone i wszystko jeszcze raz przemysle to sie wlacze do dyskusji. Teraz za bardzo mnie to denerwuje a stres niewskazany. Wystarczy ze denerwujemy sie skurczami Dagmar :-)

reklama
Ja naprawdę nie wiem, co Ty tu jeszcze robisz... Chyba że czekasz na pogotowie, a w międzyczasie przeglądasz forum. W podskokach powinnaś galopować na IP... jak się nie ruszysz natychmiast, to zacznę przemawiać Ci do rozumku "po mojemu". A to nie będzie miłe... Dagmar, prosimy, jedź!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry