sandra910107
Fanka BB :)
Święta prawda ale nie mam wyboru i muszę przetrwać moja mama nie rozróżnia pewnych spraw i to dlatego .Bo młodzi powinni mieszkać sami,wtedy najlepsze są stosunki z rodzicami,teściami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Święta prawda ale nie mam wyboru i muszę przetrwać moja mama nie rozróżnia pewnych spraw i to dlatego .Bo młodzi powinni mieszkać sami,wtedy najlepsze są stosunki z rodzicami,teściami.
Bo młodzi powinni mieszkać sami,wtedy najlepsze są stosunki z rodzicami,teściami.
Dagmar ja z tych wlasciwych skurczyl z pierwszego porodu pamietam wlasnie to ze bolalo glownie podbrzusze wlasnie tak jak na mocny okres. Caly brzuch raczej nie bolal, tylko wlasnie podbrzusze
łooo a mnie cały brzuch bolał. No przy Amelce nie- bo przy niej same plecy ale tak mega- jakby mi kręgosłup pękał na pół