Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Halo laseczki
A tak na koniec to gdzie ten kwiecień bo mi sexu się chce![]()

No dokładnie Rila tak się czuję... No ale cóż skoro tak ma być to trudno damy rade jeszcze te 3 miechy) A poza tym to widze że mamy tylko dwa dni różnicy
Fajnie nie być samemu w końcówce peletonu
Wszystkie już pewnie będą rozpakowane zanim my się doturlamy do mety
Chociaż może jak cesarke to zrobią mi koło 38 tygodnia
)
Pewnie że damy! Silne baby jesteśmy!
Ja cesarkę mam mieć w 37 tyg bo bliźniaki więc ciąża trwa trochę krócej. Byle do kwietnia!!!
Chociaż mnie się dłużej niż do tego 15-ego nie uśmiecha w ciąży chodzić. Najchętniej na święta byłabym już w domu
Hej dziewczynki.
U mnie dzisiaj noc spokojna. Nawet sie wyspalam. Padlam przed 22. Tymek zrobil pobudke o 7 ale cala noc grzecznie spal. Juz druga noc spi z wyjetymi szczebelkami i balam sie ze bedzie wychodzil. Wczoraj wylazl o 5.30, a dzisiaj ladnie do 7 spal.
A snil mi sie dzisiaj Ignas. Ze wlasnie urodzilam. I sprawdzalam po porodzie czy to na pewno chlopak :-) a potem przerazona stwierdzilam ze ja nawet ciuszkow jeszcze nie przywiozlam a maz nie bedzie wiedzial ktore zabrac od mamy.
Dzisiaj u tesciow jestesmy. Znowu sie objem, bo tesciowa paczki robila!!!
Spokojnej niedzieli Wam zycze. Oczywiscie bez skurczyl i innych atrakcji. Zagmatwane to szczegolnie do Ciebie!!!!!
Też chcę pączka domowej roboty
dzięki laski- jak mi dobrze- po ciasto mąż poszedł, obiad zrobił, gary wymył i poodkładał.
Kawę i jedzonko cały dzień do łóżeczka
Nooo ful wypas![]()
Lubię go :-)Ja od jutra zaczynam 31tc, więc jak dobrze pójdzie to jeszcze 7 tygodni i wyciskam małego![]()
Przypominam, że ja jutro idę na wczasy do szpitala więc mogę nie być aż tak aktywna. Ale pewnie będę się nudziła, więc będę non stop na forum![]()