moi_pas
Fanka BB :)
Ja też jem jakoś wybiórczo, także przybijam piąteczkę misiarska, biały ser, dżem, kefir i owoce to jest to. Do innych rzeczy muszę się lekko zmuszać.
Dziś na rehabilitacji musiałam się przyznać, że jestem w ciąży. Średnio lubię takie sytuacje no ale pani chciała żebym robiła ćwiczenia z piłkami, a po ostatnich bolał mnie na drugi dzień brzuch. Myślę, że to po nich bo tam brzuch się jednak sporo napina- a nawet jeśli nie to i tak nie chcę ryzykować i tego ćwiczyć.
Dziewczyny właśnie jak u was powiedziałyście już rodzinie i znajomym?
U nas już wszyscy wiedzą - rozniosło się pocztą pantoflową:-) wczoraj napisałam jeszcze do mojej kuzynki ( bo jej chciałam przekazać osobiście nowinę) oczywiście zastrzegliśmy, że to początki i moze być różnie. Ciekawa jestem jak u was?
Dziś na rehabilitacji musiałam się przyznać, że jestem w ciąży. Średnio lubię takie sytuacje no ale pani chciała żebym robiła ćwiczenia z piłkami, a po ostatnich bolał mnie na drugi dzień brzuch. Myślę, że to po nich bo tam brzuch się jednak sporo napina- a nawet jeśli nie to i tak nie chcę ryzykować i tego ćwiczyć.
Dziewczyny właśnie jak u was powiedziałyście już rodzinie i znajomym?
U nas już wszyscy wiedzą - rozniosło się pocztą pantoflową:-) wczoraj napisałam jeszcze do mojej kuzynki ( bo jej chciałam przekazać osobiście nowinę) oczywiście zastrzegliśmy, że to początki i moze być różnie. Ciekawa jestem jak u was?

Co do rodzeństwa męża (ma brata i siostrę), to ucieszyli się bardzo. No i moi zaufani znajomi także :-)
Może ja zaczne synek mi od wczoraj nie moze chodzic gdzieć podobno podskozył i od tej pory nie moze stanąc na prawą nogę cały dzien chodził na kolanch ogólnie jak dotykam nogę to nie ma takiego miejsca gdzie by go bolało tylko jak stawiam stopę, rzadnego uderzenia ani opuchlizny nie ma. Martwie się czy mu kość nie pękla czy coś. ale wtedy by pewnie opuchlizna była. do lekarza ewentualnie jutro popołudniu pójdziemy bo czekam na meża tak nie mam z kim iść a podejrzewam że dostanie skierowanie na rentgen a ja przy tym być nie moge a sam to na pewno nie usiedzi. Jakies pomysły???