Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam minimum 5 wycieczek nocnych a zdarza się i tak że ledwo wrócę i już ból brzucha taki jakbym nie siusiała kilka godzin i znowu wycieczka! Ale dziwne jest to że mam tak tylko w nocy! W dzień tez często chodzę ale noc to przegięcie! Jedyny plus to że dość szybko zasypiam i spie do 8-9. Kroczku, mój syniozycze duzo sily i wytrwaloscipodobnie jak Twój Kubuś to leniuszek i nie mogę narzekać na intensywność doznań przez niego serwowanych. Teraz to już całkiem ograniczył się do sporadycznych serii rozpychania. Trochę mnie to martwi, bo często się martwię czy wszystko u niego ok, ale z drugiej strony tłumaczę sobie, że skoro jest spokojny to mu tam dobrze. Bo mnie lekarz nastraszył i położna, że jak mały mocno fika to że np. przydusił sobie pępowinę albo coś podobnego
![]()
No to może faktycznie że takie spokojne te nasze pociechy CZEŚĆ KACZUSZKI:-)
Ja też witam w tym gronie,wczoraj byłam z synem na kontroli w Krakowie i ludzie patrzyli na mnie jak na małpę w zoo,kurtka rozpięta,wielki brzuchol z przodu a syn próbował mnie pchać żebym szła szybciej.Bardzo boli mnie spojenie i w nocy przewrócić się z boku na bok naprawdę ciężko i wyję.
Truskawkowa mi sie dobrze zasnęło nad ranem a tu budzik i trzeba było wstawać i do przedszkola.
oj glupia ja ... tak bardzo sie mylilam
cześć dziewczyny.Mam nadzieję, że wszystko ok. bo ja nie mam szans nadrobić :/
Padam na pysk- żyjemy na wariackich papierach.
Lusia powolutku przybiera. Bardzo spokojna dziewczynka, je, śpi i nosi się na rączkach. Jedyny minus, że nienawidzi kąpania, wścieka się jak tylko robi jej się ciut chłodniej. Musimy pilnować, żeby miała cieplutko.
Już zaczynam marzyć o przespaniu chociaż 1nej całej nocy ale to nie realne.
Buźki dla wszystkich mam i dzidziolków![]()
Agmaa : Przeglądałam gazetkę i u mnie jest podest ,nakładka sedesowa i nocnik oraz fotelik do kompania a wanny to raczej nie ma .
Współczuje tylu gości , ja nie dałabym rady ale trzymam kciuki dasz radę :-)
Dziewczyny normalnie nie wieżę że się wyspałam zasnełam o 1 a wstałam o 10 tej i czuję się wyspana i pełna energii
Pewnie przez dzisiejszą wizytę jestem strasznie ciekawa co tam się dzieję i jak tam malutka :-):-)
Ale tych wanienek wszędzie pełno więc się kupi gdzieś indziej
A miejsca w mieszkanku brak więc z większymi gabarytami takimi jak m.in wanienka będziemy czekać do ostatniej chwili 
Moje Kochanie tak na lewo sie umoscilo i tak mu wygodnie