Dziewczyny ja jestem z Wawy i to tej pory korzystałam z luxmedu, ale tak jak wcześniej pisałam, zrobiłam tam podstawowe badania i szukam lekarza, mam jednego z polecenia, zapisałam się do niego na 12 września prywatnie i on bierze 200 zł za wizytę. Muszę mieć lekarza, któremu ufam i do którego mogę w razie czego zadzwonić, mam nadzieje, że ten taki będzie, a jak tak to mogę płacić tyle.. zresztą w wawrszawie ogólnie jest drożej.
Ja też mam dziwne akcje i nastroje, w weekend przejeżdzaliśmy z mężem i córką obok szpitala w którym się urodziła i mój mąż mówi, patrz Ninka tu się urodziłaś! a ja w płacz i tak mi odbiło, że z 10 minut płakałam jednocześnie wiedziałam, ze jest to jakaś głupota i się śmiałam, ale przy tym ryczłam, no paranoja jakaś ;-)
ancona - nie martw się, w I ciąży też miałam taką akcje w I trymestrze, pokłóciłam się z mężem, płakałam i potem bałam się o dzidzie, na szczęście wszystko dobrze się skońćzyło, chociaż zastanawiam się czy może dlatego moja córka jest taka nerwowa momentami ;-)