sandra910107
Fanka BB :)
Mam dokładnie to samo może jej tam wygodnieMadzikm moja ukochała sobie pęcherzChodzę sikać po parę kropel, bo tak namiętnie mnie tam smyra
![]()

ale momentami nie do wytrzymania jest .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dokładnie to samo może jej tam wygodnieMadzikm moja ukochała sobie pęcherzChodzę sikać po parę kropel, bo tak namiętnie mnie tam smyra
![]()
Spoko, już przywykłam do nichza to teraz kasy nie tracę -smaruję oliwka i balsamem nivea Młodego
Jak mają wyjśc to i tak wyjdą;-)
moj tez od niedawna- od kilku dni jest jakis bardziej aktywny, a jak mi czasem w zebra przyfasoli to az sie prostuje, hehe, ale mimo wszystko to bardzo lubie!!!
ja nie smaruję niczym- jakoś mnie to już nie rusza- stara jestem ot co
Marcia- ja mówię z pościelami, becikami, suszeniem etc.
Mi zajęło już ponad tydzień a jeszcze prasowanie i układanie
stara??????? Jesteś 3 lata starsza ode mnie![]()
no zależy jak to liczyć.
Jak to usłyszałam kiedyś od pewnej położnej "każda ciąża to dla organizmu +5 lat"![]()
![]()
![]()
![]()
`L-oka` a jakie ty cwiczenia robisz?