reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem w domu. widzac radosc synka na moj widok rekompensuje wszystko:tak:
Natalia pewnie i by mogli mi podac oxy,ale ciaza nie jest ani zagrozona ani przenoszona takze wedlug lekarza dziecko ma jeszcze czas i samo musi zadecydowac kiedy zechce wyjsc dzisiaj,jutro badz za dwa tygodnie:confused2:
Bynajmniej ja mam nadzieje i tego Wam zycze zeby kazda z Was trafila odrazu na porodowke bez zbednych ceregieli;-)
a teraz ide nacieszyc sie niedziela z rodzinka:-D

reklama
Moi pas gratulacje!!!

Niunia kurcze Ty to się masz, trzymam kciuki coby córcia w końcu się zdecydowała wyjść.

My dzisiaj siedzimy sobie sami z mężem, córka pojechała z babcią odwiedzić dziadka. Ja już się na dalsze podróże nie porywam, a męża też nie puściłam, bo wolę mieć go na miejscu.
Pewnie po raz ostatni możemy nacieszyć się tym, że jesteśmy trochę dłużej tylko we dwoje, to korzystamy
;-)

Nie wiem czy mój mąż ma jakieś przeczucia, ale normalnie łóżeczko skręcił
:tak: To teraz już nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby malutka się urodziła, tylko ciekawe jak szybko się skusi :-)

Pogoda taka średnia u nas, ale źle nie jest, idziemy na spacer.
A na wieczór córka zamówiła sobie pizzę.

Jotemko zdrówka dla całej rodzinki. Biedne te dzieciaczki z jelitówka.

Niunia, marcia oj ciagnał sie te skurcze. Juz sie nameczylyscie i zycze Wam szybkich porodów w koncu.

Coekawe jak nasza Jouluatto.

U nas pogoda taka sobie, nie mam nastroju, wiec juz nie smece.

reklama
Do góry