reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka tylko się cieszyć że tak ładnie poszło :) brawo

Ja idę skończyć mycie okien jeszcze dwa zostały a te największe umyłam wczoraj i poprałam firanki :) najgorsze było prasowanie firanki z salonu bo taki gnieciuch że nie da się jej powiesić na mokro :/ . A później jadę z chłopakami siostrze głowę zawracać;)

reklama
Moja już całkiem ładnie wołała siku. Nawet na wyjazd braliśmy nocnik i sama szła. Teraz leń jej się włączył i nie chce chodzić.

U mnie dzisiaj na obiad pizza, ale żeby nie było to taka swoją robiona.

W końcu zasnęła, trzeba się brać za coś ;-) ;)

Ostatnia edycja:
Moja sama chodzi siku. Na noc ma jeszcze pieluchę, bo pije dużo.

Edysiek chęci mi narobiłaś tą pizzą i chyba na kolację zrobię.

Na jakie forum nie wejdę to wszyscy mają okna - chyba też muszę ;)
Katjuszka - ciesz się :) niestety u mnie z drugim już tak łatwo nie poszło. Tzn Misiek nie woła - sam biega na nocnik i też nie woła, żeby wytrzeć pupę, więc jak nie przypilnuję to i tak mam potem sprzątanie :-| i puki biega z gołą pupą jest super - zero wpadek. Tylko majtki nałożymy to dziecko zapomina o nocniku... I wyjdź tu do ludzi ;)

Depresji dostaje po tym co czytam o odpieluchowaniu [emoji20] u nas gorzej niż było bo teraz nawet na nakładkę nie chce usiąść. Jak zrobi kupę to przy przewijaniu jakby sie zawstydził i mówi, że ma tam ziemię. Myślałam, że przez wakacje uporamy sie chociaż z dzienną pieluchą ale nie widzę tego kompletnie [emoji47]

Ja okna wczoraj umyłam na dole - jeszcze góra została - biometr jakiś niekorzystny wiec nawet nie myśle, żeby to dzisiaj ogarnąć.

Jutro idziemy odwiedzić "nowego" Sąsiada - ciekawa jest jak F zareaguje na małego Szymka.

Rila - a Ty gdzie sie podziewasz ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika ja Ci z doświadczenia powiem, że na wszystko przyjdzie czas. Im bardziej będzie się naciskać to dziecko będzie się cofać. Ja ze starszym to przechodziłam. Przyjdzie czas na F. to ogarnie bez problemu. :) nie masz się co dołować.

Djmka - odpuściłam bo chyba za bardzo naciskałam i miał problemy z dwójka - jakby blokował robienie kupy.

Wiem, co czujesz. Na mnie wszyscy naciskali, a szczególnie teściowa, jak Młody na nocnik nie robił, ale miałam to gdzieś. Przyszedł jego moment i nie było problemu z łapaniem siuśków i obszczanym domem ;) z Młodą trochę sytuacja mnie zmusiła, by wcześniej spróbować. Załapała, ale jakby było podgórkę to bym ręką machnęła.

reklama
Djmka - na mnie dziwnie ludzie patrzą jak widzą dziecko na pozór 3-4 letnie według wzrostu a tu pampers spod koszulki wystaje. Nie to nie wstyd - tylko jakoś tak dziwnie sie czuje. Wiadomo dziecko dziecku nierówne. Zresztą co tu dużo mowić, Filip jako ostatni z naszej paki ma swoje przywileje i ze wszystkim musi byc na końcu [emoji6]

Do góry