Hej! Witam się z wami po fatalnej nocy !:[ Obudziłam się na siku o 1 w nocy i koniec... nie mogłam usnąć męczyłam się do 3:30 potem usnęłam i o 7 znowu pobudka.. teraz czuję się jak na kacu

jeszcze Pola w nocy tak kopała, że nie widziałam na której stronie leżeć .. mam nadzieję, że po porodzie nie będzie takim nocnym Markiem ;/.. bo teraz zauważyłam, że uruchamia się po 20

a w dzień sobie śpi:]
Susi naszczęście sprawa z konfliktem w dzisiejszych czasach nie jest tak straszna i jak się tylko wie to można działać
Aneta też zerknę na tego Gr-ana
Monisia0605 fajnie, że z małą wszystko w porządku

nie mogło być inaczej
Marcia, Mamusia synka <brawo>

Marcia niech ci szybko mija ta dolegliwość... wiem jakie to nieprzyjemne.. sama przed ciążą miałam taką infekcję;/ teraz na szczęście jakoś obywa się i bez tego i bez zapalenia pęcherza. które kiedyś miałam bardzo często
młodamama no masz trochę pecha z ta płcią

ale może jutro uda ci się wyprosić USG i się dowiesz

ale faktycznie trochę frustrujące
Ewa u mnie w tym roku wypadają święta w Rzeszowie.. ale nie mam za bardzo ochoty, żeby tam jechać ;/ zresztą zobaczymy jak się będę czuła.
Jeśli chodzi o koszule to ja właśnie jakiegoś mega biustu nie mam

teraz jak jestem w ciąży to mam taki odpowiedni

więc może nic mi uciekać nie będzie
Ty już urodziłaś 2 dzieci a moje jest dopiero pierwsze i też mam takie problemy ;/ a co dopiero jak babka urodziła 19

z tego programu na TLC jak jej szyjka wytrzymała?

Czasami też mam takie lekkie pobolewania jak na okres.. najczęściej w nocy. ale brzuch mi nie twardnieje przy tym;/ więc nie wiem jakiego rodzaju to są skurcze? Po przejedzeniu się wydaje mi się czasami jakbym miała mało skóry na brzuchu

Ja magnezu już biorę 6 tabl dziennie co prawda jedna tabletka ma tylko 72 mg... a co do żelaza to miesiąc brania może być za mało na polepszenie morfologii.. ja juz biorę 3 miesiące i dopiero teraz ładnie mi się morfologia wyprowadza..
Bakterie w moczu tez możesz mieć jak nie masz leukocytów, erytrocytów i białka w moczu to luzz

ja też panikuje jak tylko wychodzą bakterie w moczu ( a wychodzą zawsze) robię posiew oczywiście nic nie wychodzi a mój ginekolog się tylko śmieje

i za każdym razem pyta czy tym razem coś mi tam wyhodowali

Książki czytam różne i horrory, kryminały i dramaty

romanse też mogą być

chce sobie zrobić przerwę od anestezjologii i intensywnej terapii
Mouse ja jestem obecnie uzależniona od Inki

kawy zbożowej lubie karmelową, czekoladową koniecznie zalaną mlekiem z pianką

przy mojej obecnej tachykardii ( tętno ponad 110) gdybym wypiła normalna kawę to chyba bym padła :]
Jak mój mąż zwlekał z pomalowaniem pokoju

to zaczęłam robić to sama oczywiście w ciąży nie byłam

postrasz go że sama w końcu zaczniesz malować

nas też to czeka ale będzie nam w styczniu mój tata malował.. meble też odbierzemy w połowie stycznia a końcówkę stycznia przeznaczę na pranie, prasowanie i układanie rzeczy. Także Mouse spokojnie zdążysz
Mojego Pawła też trzeba namawiać 100 razy żeby się wreszcie ruszył do czegoś
flower będzie dobrze, a Gabrysia to śliczne imię..

ja się zastanawiam czy oby na pewno Pola to dobry wybór

ale już tak na nią mówimy więc pewnie zostanie mi się jeszcze Blanka podoba