mamusia synka
i córeczki
No właśnie, niech napisze, ze nie ma, nie wyślę, żebym nie czekała a nie ścieme wali :-( zniechęcam sie do allegro po czyms takim :-(
no i własnie sprawdziłam i siódemka wysyła na poczte potwierdzenie nadania przesyłki, więc chyba moja jeszcze nie została nadana skoro nic na poczte nie dostałam.....
no i własnie sprawdziłam i siódemka wysyła na poczte potwierdzenie nadania przesyłki, więc chyba moja jeszcze nie została nadana skoro nic na poczte nie dostałam.....
Ostatnia edycja:

co do wysyłek z allegro to jakaś plaga
Załatwianie od okienka, do okienka. Będę musiała iść już w tym roku (dopóki w miarę sie katurlam z mniejszym brzuchem) do gminy, czy gdzieś i się wypytać co i jak z tym becikowym i rodzinnym. To jest masakra jakaś

Ale u mnie dużo nie ma, my zawsze jeździmy po rodzinie w odwiedziny świąteczne a na wigilie będzie tylko moja mam i ja z m, także szału nie ma
Boje sie tego długiego stania przy pierogach, no i tego sprzątania, bo plecy to chyba mi odpadną... Tylko tu oczekuje pomocy od kogoś. no i zazwyczaj jest tak, ze ja i mama robimy pierogi, uszka itp, mama gotuje inne jakieś dania, ja robię sałatki i doprawiam mamy dania, bo mam smak