reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
MEWA - KOCHANA DZIĘKUJĘ CI :tak:
Dziewczynki tyle ile się stresu przez ostatnie dni najadłam, że o łzach przelanych nie wspomnę...
Ale maluszek jest, żyje, ma się dobrze, wszystkie przepływy w normie i według USG to 7 tyg i dwa dni. ma 1.15 cm. Dr mówi, że duże chłopisko rośnie....mh...ale dlaczego od razu chłopisko:eek:...no ale nie ważne. Grunt, że jest dobrze. Kolejna wizyta 22 sieprnia i do tego dnia mam zwolnienie...no trochę żałuję, bo mega ogrom pracy mam w pracy i pojadę na jeden dzień, po 1 zaweiźc zaświadczenie i zwolnienie, po drugie porozmawiac z szefem i ogarnąc ten bałagan po 1 miesiącu nieobecności. Potem leniuchowanie, zdrowe odżywianie i dbanie o siebie i malucha:-)
JESZCZE RAZ KAŻDEJ Z WAS SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA DOBRE SŁOWA I MYŚLI I KCIUKI I MODLITWY:tak:

Nikusia cieszę się, że wszystko ok:-D
Co do rozmiaru ja noszę 38, ale chyba muszę zacząć kupować 40-44;-);-) Mąż się śmieje że jak stoję w obcisłej bluzce to widać już, a z Celinka to w pod koniec 5 miesiąca było coś widać:szok::szok:

Nikusia, jak dobrze czytać od Ciebie takie dobre wieści!! Super :)

Jagna, mi się dolna garderoba robi powoli opięta, pasków już właściwie nie używam. Mam rzeczy z poprzedniej ciąży ale na nie jest za wcześnie, ten okres przejściowy, na początku to taki, że nie wiadomo co ubierać. Pewnie jak po porodzie pójdą w ruch moje ubrania sprzed kilku lat, gdy na wadze było 7 kg więcej :P
Za drugim razem brzuszek wyskakuje szybciej i u mnie się potwierdza.

W moim przypadku to jest wlasnie tak ze potrafie zdrzemnac sie ze dwa razy w ciagu dnia a potem o 22 isc spac i spac do 5-6 do momentu jak pecherz bedzie wzywal :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry