Hej ,
Od wczoraj co Was doczytam....to juz mi sil nie starcza, zeby odpisac

I juz nie pamietam co komu....
mlodamama kolyska cudna,
ja tez mysle o tych zestawac, gliwnie to hce tez z zaslonami, i niestety sa tak wsciekle rozowe....ja chce z rozem, ale lekki,, badz wymyslilam bez jasny z akcentami czerwonymi, do bialych mebelkow;-)
cos wstepnie takiego, ale jeszcze nie to.....ale, ze jeszcze ubzburalam sobie owalne lozeczko( sa wstawki i rosnie z dzieckiem) to jeszcze taki w rozu, ale juz nie ma do tego zaslon i musze pokonbinowac ...hm
koreczku co do rozstepow to ja mam ten bio-oil i stosuje na przemian z nivea rich body lotion, tak jak Ci mowia dziewczynki, natluszczac, nawilzac znaczenia duzego nie ma czym, a jak juz beda ....to jest w tej chwili duzo zabiegow , ktore praktycznie calkowicie niweluja, jezeli w miare wczesnie zrobicie- ja polecam jako fachowiec needling- dermaroller 2-3mm( wiem, ze tez robia juz w polsce) i laser razem w zaleznosci od 4-8 zabiegow;-) efekty rewelacyjne sa naprawde, oczywiscie nie wszystkie mozna zagwarantowac , ze sie usunie, ale jest wielka roznica, zreszta czesc rozstepow zanika po jakims czasie naturalnie.
ja na szczescie po synu nie mam, no zobaczymy co teraz bedzie:-)
Co do sexu, ja bylam kupe lat na tabletkach...teraz zobaczymy, jeszcze sie zastanawiam, dalej sie boje na razie mam jeszcze lek po tych plamieniavh, niby juz mozna...ale jeszcze obawy mam...no ale sobe radzimy tak jak mlodamamusia trzeba czasem no tak, jeszcze jak nie trzeba sie zmuszac, to jeszcze fajniej prawda? Hihi
co do golenia....hm tez mam teraz ten problem, ja jestem po zabiegach IPL ( potocznie laser, choc to nie laser) wiec mam niewiele, troche, ale odrastaja, za malo zabiegow zrobilam, bo nie zdazylam przed ciaza, wiec bede musiala isc na woskowanie, ale nie lubie, lub pewnie m poprosze o ogolenie,
ja preferuje( taka tez tu trend jest) calosc tylko pasek zostawiony z przodu;-)i powiem Wam, ze odkad tak mam , juz nie wyobrazam sobie miec tam wiecej wlosow, bo tak dla mnie ladniej juz wyglada i jest wygodniej, tu jest to bardzo popularne, no i moj m lubi hihi,
no ale to kwestia gustu i jak kto tam woli miec:-)
A czy Wy robicie cos takiego jak
baby shower? Czyli "impreze na czesc dzidziusia" dla kolezanek, znajomych przed przyjsciem bobaska z zaproszeniami I lista prezentow do wyboru zostawiona w sklepie? Tutaj jest to b. popularne i bede robic gdzies w styczniu.
no nic, lece na zakupy, bo pustki w lodowce
milego dnia kobitki :-)