reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Cześć..melduję się po glukozie-nawet nie było tak źle, co prawda zaraz po wypiciu myślałam że zwymiotuję ale udało się wytrzymać :-) poza tym przypadkowo zarobiłam na tych badaniach! Robiłam obciążenie glukozą,mocz i morfologię i łącznie miałam zapłacić 27 zł, ale zapłaciłam 7...:szok:pani się pomyliła i wydała mi o 20 zł za dużo. Kapnęłam się dopiero w warzywniaku koło domu-chciałam zapłacić i zdziwiłam się że mam w portfelu za dużo kasy :sorry2:
Agnis- ja też niedawno zmieniałam dokumenty z powodu zmiany adresu zameldowania. Wiadomo dowód w pierwszej kolejności się zmienia, potem prawko(Na prawko czekałam miesiąc!), banki, w pracy trzeba podać aktualne dane,u mnie musiałam jeszcze zmienić w NFZ,żeby wymienili mi dyskietkę zdrowia(ale to chyba nie we wszystkich województwach jest), w urzędzie skarbowym powiedzieli mi,że mogę zgłosić zmianę danych przez wypełnienie odpowiedniego formularza,ale nie muszę-mogę nowe dane podać dopiero w zeznaniu podatkowym. O funduszu emerytalnym nie pomyślałam...

reklama
Karolinusia współczuję dolegliwości żołądkowych... szybkiego zakończenia remontu życzę, bo wiem, że to uciążliwe.

Ewa86 choćby nie wiem ile kobieta miała szafek i schowków zawsze chyba bedzie za mało ;-)

AnetaNorwegia śliczna ta pościel. A co do krwawień z nosa to podobno normalne, ale że aż tyle Ci poleciało? :szok:

Ozila w Pl chyba baby shower mało popularny. Tyle co w gazetach troche o tym czytałam. U mnie to jakiś miesiąc po urodzeniu się ludzie schodza żeby od razu maleństwo podziwiać. I chyba mame jak sobie radzi...:confused: i zazwyczaj z kuuupą ciuszkó znowu... :confused:

młodamama21
nie rób smaka..za mną chodzi dzin z toniciem albo szampan :sorry2:

A mnie chyba kaszel zamęczy :-( nie dość, że najgorzej wieczorem kiedy zasnąć by się chciało, to jeszcze w nocy mnie taki duszący budzi... macie jakieś sposoby na kaszelek w ciąży? :-(

Co do ruchów to albo mały obrucił sie kilka dni temu albo leniwy sie stal...w ciagu dnia słabo go czuję, ledwo jakies muśniecia, w nocy trochę więcej... a ja tak lubię jak kopie...nawet jak w pecherz walnie, wtedy wiem ze wszystko oki...

Gratuluję pełnych tygodni :tak: a dzsiiaj powodzenia na badaniach i wizytach.

Sama sobie smaka robię:-D ahh jak zakazane kusi!

na kaszel sinecod dobry.. albo hederasal.. ten pierwszy przeciwkaszlowy...

ja 3y lata po ślubie przeszło a prawko dalej na stare nazwisko:-D

Witam nową mamcię!

pomyłam naczynia, namoczyłam białe, postawiłam ogórkową i musiałam legnąc bo dość że w pępku mnie kłuje i ciągnie to mnie siura boli jakby mi się kości rozjechały:no::zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny:-)
Dzięki za odpowiedzi w sprawie pościeli:-) Moja mama się uparła że ją nam kupi i tak jej się ten zestaw 17el podoba że nie da się jej przegadać:-) No więc zamawiamy.
Witam nową mamusię! i Adasia:-)
Co do kaszlu to jak czuje że coś mnie tam bierze to zaraz robie herbatkę z miodem i cytryną i zawsze przechodzi:-)
Dziś mam wizytę u gin, mam nadzieję że wszystko u Tymka dobrze:-) O 14 idę ustawić się już do kolejki jak zwykle:-P
Odezwę się po powrocie:-)
&&& za dzisiejsze wizyty!:-)

Witam nowa mamusie !

ewa przepraszam ze cie obrazilam :tak: Ja nie mam nic przeciwko naszym tradycjom ale rowniez bardzo lubie tradycje amerykanskie dlatego taki komentarz..

agnis ja tak patrzylam ze ty cos macie pokickane w tych suwaczkach..ja mialam om 05.06 i u mnie zgadza sie z wyliczeniami ginekologa i wszystkie liczniki tygodni ciazy pokazyja ze dzis 26 tc.

jade zaraz po kanape dla Pati

wczoraj byłam u ginki i stwierdziła ze z małym wszystko ok, ale wg badań podobno mam podwyższony cukier(po obciążeniu) i skierowanie do poradni diabetologicznej, dieta, do tego zażywać magnez i żelazo;/
no tylko się załamać:(

wczoraj byłam u ginki i stwierdziła ze z małym wszystko ok, ale wg badań podobno mam podwyższony cukier(po obciążeniu) i skierowanie do poradni diabetologicznej, dieta, do tego zażywać magnez i żelazo;/
no tylko się załamać:(

nie ma co się załamywać.. to jest całkiem normalne w ciązy.. i problemy z krwią, cukrem a magnez to standard.. Mogłabyś się załamywać gdyby z małym było coś nie tak.. potrzymasz dietę i będzie ok!

reklama
Mrówka dzięki za odpowiedz co do dokumentów :-)

A w banku trzeba osobiście? Bo jeden mam na miejscu a drugi w Gorzowie i nie chce mi się specjalni ejechac..przez neta nie można jakos?

Marcia
ja OM miałam 03.06...dziwne.. Zaraz mzienie suwaczek chyba :-) Bo wg mojej pani ginekolog teraz mi leci 27 tydzień a nie 26...

Juszka powodzenia na wizycie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry