reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Koreczek ja zawsze u lekarza mam większe ciśnienie i też ostatnio miałam 140/90 a w domu max 130
a glukozę masz bardzoo niską ty możesz jeść dużoooo słodkiego bo wręcz hipoglikemia ci wyszła

Marcia ja mam misia z tamtego roku w tym też chcę :( ciekawe czy mąż pomyśli :D kocham te misie i do tego super cel :)

Ostatnia edycja:
Koreczek cisnienie w ciazy moze rosnac, zwlaszcza od polowy ciazy. Wedlug moich lekarzy cisnienie w ciazy nie powinno przekraczac 130/90, bo jesli jest wyzsze to to nie jest dobre dla malenstwa, ale na to sa bezpieczne leki wiec nie ma sie czym martwic! Pewnie dostaniesz tabletki na cisnienie i bedziesz musiala sobie mierzyc pare razy dziennie tak jak ja. Ale jak to jest pod kontrola lekarza to nie ma sie czym przejmowac!

secreto ja wanienke i inne takie rzeczy juz zamowilam, bo wole miec to wszystko juz w tym roku, bo nie wiadomo jak sie bede czuc w styczniu czy lutym i wogole.

Ja dziś w nocy też nie spałam - wiało niemiłosiernie i śniegu nasypało.I Mikołaj do mnie nie dojechał, ale ponoć ma być później :-).

Josek
super wieści z wizyty:tak:
młodamama nie wiedziałam że pampersy uczulają:szok:. dzięki za info.
monisia tez mam tą książkę i mojej mamie na święta też planuje sprezentować:tak:
Koreczek kciuki za wizytę i za inne dzisiejsze wizyty również.

Wszystkim dziękuję za odpowiedzi dot. pieluszek:tak:

Witam wszystkich ;)
i zycze udanych Mikołajek :P
mój przyjdzie chyba dopiero ok 17 hehe:P

Cos mnie bierze.. mam katar, kaszel :( i ogolem sie zle czuje:(

Do tego pogoda straszna, wczoraj zasnąć się nie dało tak wiało.. i snieg z gradem u nas sypal.

Pozdrawiam
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

mój mąż wrócił przed chwilą z siłowni, otwieram drzwi, patrzę, trzyma coś w ręku i mówi "wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek, drzewko dla ciebie" , przyglądam się, a to BROKUŁY :-D

reklama
alesia - ale mąż - Mikołaj dba o Wasze zdrówko !!!
agnis - zrozumiałam , że to Twój tata ma być Mikołajem ale poleciałam skrótem myślowym i tak wyszło :) No a na allegro widzę, że buszujesz nieźle - świetne te imionka :)
koreczek - Mikołaj musi być !!! Moja dzisiaj w nocy si ę obudziła do łazienki i jak wracała to zobaczyła, że w butach już coś jest - musiałam ją odciągać z powrotem do spania - a rano oczywiście nie pamiętała tego;-) No i jak wczoraj już w łóżku leżała to wołała mnie i mówiła, że dzwoneczki od reniferów słyszała :tak:A u lekarza z tym ciśnieniem to efekt białego fartucha pewnie Ci się włącza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry