reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Jeju, dziewczyny ale szalejecie:-D Ja ledwo mam kilka ciuszków:zawstydzona/y:
Sernik pachnie tak apetycznie że go sama zjem całego:-D;-)
Ja 3D nie robiłam córci i teraz tez nie chcę

Ja przy pierwszym dziecku nie miałam bo nawet nie wiedziałam czy 3D istnieje:szok: no 8 lat temu może było dostępne w dużych miastach:wściekła/y:

Teraz robiłam bo się napaliłam i maly wyszedł na zdjęciach jak dla mnie slicznie, może gdyby się zaslanial to bym żałowala:tak:
A tak jest ok.
Ale ni ebede namawiać, każdy musi sam podjąć decyzje :tak:

Koreczek noto faktycznie nie fajnie w twoim szpitalu robia. :no: Jak ja bylam w szpitalu i mialam wysokie to nawet mnie zostawili o 2 dni dłużej żeby wszystko posprawdzac. Ale dobrze, ze ci spadlo w ciagu dnia!

marcia30 ja dzisiaj tez jestem caly dzien spiaca i mój tez narzeka ze go caly czas Glowa boli…. :baffled:

Mrowkaa ja jeszcze nigdy nie zamawialam online zakupow spozywczych, ale moi znajomi bardzo często i zawsze sobie chwalili! :tak:

jagna25 oj zjadłabym taki serniczek! ;-)

Josek mojego meza tez przerazaja te zdjęcia usg. Pozatym gdyby maleństwo się zasłaniało raczkami czy cos to szkoda by było… A ze u nas to kosztuje około 250zl to stwierdziliśmy ze kupujemy zamiast tego bujaczek.

I wiecie co? Kupilam dzisiaj ten bujaczek-lezaczek 3w1 z Tiny Love o którym chyba marcia mówiła kiedys. Jest teraz na promocji w smyku i kosztuje 278,12 zł a nawet na allegro ceny się zaczynaja powyżej 320 zl. :-D

secreto Ja tez już kupilam prawie wszystko zostaly już tylko naprawde pojedyncze rzeczy!
A z takich drogich to tylko niania, ale może moi rodzice się z lituja i chusta. Bo po wozek i fotelik pojedziemy pod koniec roku z teściami.Teraz pewnie przez caly tydzień będę paczki dostawac hehe Az się czuje taka spokojniejsza. Teraz to już mogę spokojnie czekac.

Masakracja wczoraj byla z tym cisnieniem, wieczor 171/104 dzisiaj nie wiem. Dobrze ze corcia bardzo zwawa jest :-) pozniej was doczytam jeszcze, ale wieczorem dopiero, bo duzo roboty mam.

Trzymajcie sie

nie wiem czy doczytam do końca więc odp na to co już mam odp.. Koreczku kochanie nie wolno Ci mieć takiego ciśnienia.. ja gdyby nie to ze w odpowiedniej chwili byłam w szpitalu z ciśnieniem to bym córki nie miała bo od tego jej tętno zanikło..niech Ci dopergyt dadzą a nie!

na pracowni było 4 stopnie tylko bo ogrzewanie wysiadło i leże ledwo żywa i chora teraz:baffled: ide chyba zaraz się drzemnąc bo nie wyrabiam, psikam, gardło i katar.. a spojenie to chyba mi pękło całkiem bo chodze jakbym głowkę miedzy nogami już miała:no:

reklama
moniqaa, a mnie się wydaje że latem, to fajnie sobie gołą nogę na zewnątrz wystawić, ale może myślę tak dlatego że moje dziecko nie przepadało za takimi bajerami i nadal śpi odkryte więc nic mu się nie zmieniło
mrówka, ja akurat zamawiałam z Piotra i Pawła. Nic przeterminowanego mi nie dali, nawet na granicy nic nie było, a niektóre rzeczy były takie z krótkim terminem więc pod tym względem super. Masła nie było takiego jak zamawiałam, ale dzwonili do mnie rano i mówili że nie ma no i proponowali inne w podobnej cenie i z podobnym składem. Skończyły im się migdały, ale to też jak dzwonili to dali znać że nie będzie. Mogłam sobie wybrać godzinę dostawy i wszystko było elegancko zapakowane w ładne pudła i nic nie było zmiażdżone, czyli pakował to ktoś rozgarnięty. Ogólnie byłam bardzo zadowolona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry