marcia30
Fanka BB :)
Dzien dobry! U mnie niedziela nie niedziela rano trzeba sie obudzic
..
ozila kochanie nie tylko ty nie masz wyprawki ja mam kilka ubranek i nowa komode a nie kupuje jeszcze dlatego ze pokoj malego nie jest gotowy i przekladalabym tylko wszystko z kata w kat, po drugie pomyslalam ze juz mnie nie zbawi i teraz nie bede zamawiala bo jest okres przed swiateczny wiec kurierzy maja kupe roboty i paczek do rozwiezienia i jeszcze gdzies mi cos zaginie czy jak a tak po switach pokoj bedzie juz zrobiony, spokoj u kurierow i zaczynam zamawiac
Anetka to poszalalas na zakupach i z mezem ...uwazaj na siebie
ja poczekam az lidla otworza i pojade na zakupy bo wczoraj bylo tak brzydko, padal snieg caly dzien i bylo slisko ze nie pojechalam na zakupy i nawet chleba nie mam na sniadanie..
milej niedzieli !
..ozila kochanie nie tylko ty nie masz wyprawki ja mam kilka ubranek i nowa komode a nie kupuje jeszcze dlatego ze pokoj malego nie jest gotowy i przekladalabym tylko wszystko z kata w kat, po drugie pomyslalam ze juz mnie nie zbawi i teraz nie bede zamawiala bo jest okres przed swiateczny wiec kurierzy maja kupe roboty i paczek do rozwiezienia i jeszcze gdzies mi cos zaginie czy jak a tak po switach pokoj bedzie juz zrobiony, spokoj u kurierow i zaczynam zamawiac

Anetka to poszalalas na zakupach i z mezem ...uwazaj na siebie
ja poczekam az lidla otworza i pojade na zakupy bo wczoraj bylo tak brzydko, padal snieg caly dzien i bylo slisko ze nie pojechalam na zakupy i nawet chleba nie mam na sniadanie..
milej niedzieli !
ale jak ja coc hwila musze siku ..no nie wiem
Zamiast mnie wspierać zawsze mnie czymś nastraszy... A ja taka głupia i się wciągam w te brednie... Boże... I tak całe życie, mam tego dość..dobrze ze z nią nie mieszkam bo dawno bym się wykończyła..
jak Anetka ale odpukać nic mi nie było.
nic mnie nie boli, nie napiera i nic się nie napina