Mrówka tak dziewczyny mają rację, żeby rozruszać malucha cos słodkiego i lezanko na wznak

a czasami lekko potrząsam brzuszkiem
Monisia dzięki za pozdrowienia, powiem Wam ze z chłopem jak z dzieckiem, musze pilnować by wzial tabletki, wypil syrop i się wwygrzał w łóżku. Na szczęście się slucha bo na chorobowe w tym tyg nie moze isc, bo prowadzi jakiś kurs. Wiec robi wszystko co mu każę

Nikusia kochana mam nadzieje ze wytrzymasz, masz motywację - zdrowie swojego dzidziusia. Boże ile my kobiety jesteśmy w stanie wytrzymać

a zwłaszcza dla własnych dzieci... Wiem jak Cie boli, sama to przechodziłąm, ale ja nawet antybiotyku wtedy nie mogłam brać do zęba bo to był 2 miesiąc ciąży...
Kamaa codo paczkomatów to zazdroszczę że macie, ja niestety jestem zdana na poczte i kurierów i mojego być albo nie być w domu

Najbliższy paczkomat pod tesco 30 km ode mnie...siet
Dziewczyny a jak się odczuwa ból brzucha taki jak przy okresie to wtedy to są skurcze?

Bo ja dziś tak miałam przez 2-3 min. I za chwile przeszło. I pomyśleć że raz rodziłam..Boże
Własnie doczytałam ze to są chyba tzw skurcza Braxtona Hicksa i są normalnym objawem. Jak będę miała częściej wtedy zaczne się niepokoić.