No i nadrobiłam weekendowe wpisy ale czy wszystkim się uda odpisać ??
ewa - spóźnione życzenia dla Franka, zaszalałaś w kuchni z tymi ciastami i obiadami nieźle
koreczek - super wieści z wizyty ale uważaj z ciśnieniem i nie daj się prowokować rodzince !!!
carri - mieszkam w Ostródzie a gdzie Ty masz swoją rodzinkę??
masiosia - a z czego Ty masz te egzaminy? oczywiście &&&&& zaciśnięte
nikusia - współczuję ogromnie bólu, trzymaj się kochana , któraś z Was napisała , że zęby leczone kanałowo mogą się w ciąży odezwać i aż się boję bo ja tez mam taki .... Aż umówię się na wizytę w tym tygodniu, żeby sprawdzić wszystko
agnis - super , że Mikołajki w szkole się udały, a chęci u męża bardzo się liczą - pamiętaj
monisia - &&& za szybki odzew z firmy, do której rekrutował Twój mąż !!!A Ty bierz się za pisanie pracy póki masz jeszcze jako tako siłę bo potem będzie coraz ciężej
aneta - też już bym chciała mieć rzeczy na święta kupione , wiem ile z tym roboty i latania - zazdroszczę bo jeden problem z głowy
ozila - ja też jeszcze z tych nieprzygotowanych - czekam do stycznia po szale świątecznych przygotowań będę działać
mloda mamo - choinkę trzymam tak długo aż igły zaczynają strasznie opadać a trochę o trwa , zdrówka życzę
kamaa - paczkomaty jak napisały dziewczyny są świetne, a na święta faktycznie dużo firm do paczkomatów nie dolicza kosztów przesyłki
U nas weekend minął szybko. W sobotę byliśmy w kinie - ja z córką na Krainie lodu w 3d - świetna bajka i świetne efekty w 3d , mąż buszował po sklepach - już dawno nie był

Potem poszliśmy razem zjeść obiadek i wspólnie po sklepach jeszcze polataliśmy. Kupiłam sobie bluzkę z C&A na święta i sweterek ( nie ciążowe ale większe ) i stanik sportowy. Mój m znalazł świetną promocję na odzież narciarską - kupił kurtkę i spodnie dostał gratis. Nasza panna powiedziała, że w tym roku nie chce takiego kombinezonu całego - bo ma problem w toalecie , że musi go ściągać cały no i taki jest dla dzieci i chcieliśmy jej kupić spodnie ( kurtkę narciarę kupiliśmy już w zeszłym roku) ale nie było na nią rozmiaru spodni odpowiedniego

Do domu wróciliśmy późno... Ja byłam padnięta a moi grali jeszcze w scrabble. A dzisiaj było rozstrzygnięcie konkursu na bombkę. Kobietka wyczytuje 30 wyróżnień a tu nic, ja na męża on na mnie no i niespodzianka, bo zajęła 2 miejsce

Dumna poszła po dyplom i mikołaja czekoladowego i dostała 2 książeczki i piórnik - w domu oczywiście reorganizacja w piórnikach była

Organizatorka generalnie mówiła , że konkurs robią po to , żeby nie zapomnieć o tradycji robienia bombek jak kiedyś z papieru i wspólnie rodzinnie - co też w bombkach było widać
Ostatnio mam tak, że chodzę spać właśnie w takich godzinach - czytam książki jak w pierwszej ciąży do 1-2 w nocy - ale dzisiaj dzięki temu mogłam was doczytać i odpisać.