reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ale się wściekłam, przez swoją głupotę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Źle wpisałam hasło logowania do strony banku, chciałam odblokować to telefonicznie i przez patafiana który tam siedzi nie mogę, bo źle wpisał nazwisko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musze jechać do oddziału banku i teraz nie wiem czy muszę jechać do głównego czy wystarczy oddział. Zawsze problemy z nazwiskiem wszyscy muszą je pisać przez "ć" tylko w nazwisku jest "c" i nawet jak przeliteruje to jest problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wy tak piszecie o tych wyprawkach a mnie ciarki przechodzą... przecież ja jeszcze nie mam połowy rzeczy pewnie :szok:
Pieluszki dotarły ale nie wiem czy nie za mało... W sumie to nawet nie wiem ile ich potrzeba..
Ja wzięłam 3 duże flanelowe i 2 małe + duże terowe (10 sztuk).
Becik jakiś jeden mam, butelki mam dwie (mniejsza i większą), smoczek mam i jakieś tam jeszcze duperelki typu grzechotka :-p Tak wiem to ostatnie mi nie potrzebne, ale nie mogłam się opanować :-D
No i do siebie mam podkłady paczkę i dwie koszule nocne (normalnie nie używam więc musiałam kupić).
Przed sekundą właśnie odebrałam jedną: CIĄŻOWA KOSZULKA NOCNA (3760844123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Jagna25 ale masz przeboje :baffled: Moje nazwisko też często mylili, a teraz mylą podwójnie bo wzięłam dwuczłonowe :-D Tak więc nie zazdroszczę...

Jestem juz po wizycie i tak:
nie zagladala dzisiaj w podwozie bo robila to dwa tyg temu , posluchalam serduszka bijacego jak dzwon:-D, brucho rosnie , niestety skurcze na naszym etapie ciazy sa normalne bo macica sie przygotowuje i zapytalam czy moge magnez zwiekszyc to moge brac 3x2 tab magnezinu. Zapytalam o szyjke tzn zapytalam dokladnie czy jak wkladam luteine to powinnam wyczuc pod palcem szyjke i powiedziala ze nie czyli tak jak myslalam powiedziala ze jakbym wyczuwala szyjke pod palcami to by znaczylo ze wszystko jest nisko i to by bylo zle. Przychylila sie do mojej prosby zeby utrzymac mi zastrzyki zeby ten progesteron mi znowu nie spadl i powiedziala zeby tak na tych zastzrykach dotrwac do 32 tc a potem to juz sama lutka powinna wystarczyc. Umowila mnie na usg na 14 stycznia. Co do spojenia to tez powiedziala ze niestety wszystko sie rozchodzi pod wplywem hormonow i ze moze byc jeszcze gorzej:baffled: Pocieszyla...... I to chyba na tyle..

Jestem po glukozie i śniadanku :) powiem Wam, że wcale mi ta glukoza nie straszna! Wzięłam ze sobą cytrynkę i taką wyciskarkę małą, na miejscu cytrynę wycisnęłam i łyknęłam niemalże na raz- nawet kwaśna trochę była przy takiej ilości ;-) wzięłam książkę, gazetę i nawet nie zajrzałam, bo siedziałam z mamą i całe 2 godziny przeplotkowałyśmy. Nawet nie wiem kiedy zleciało. Potem jeszcze zakupy zrobiłam i byłam u dentystki ale oczywiście brak miejsc... ehhh ma zadzwonić dziś, jutro jak coś jej się zwolni w międzyczasie, bo powiedziałam, że wtedy w 10 minut się stawię. Więc czekam.

Aneta widzę, że problem kurtkowy sam się rozwiązał ;-)super z tą paczką. I sukieneczki będziesz miała dla małej w sam raz na święta :)

nieznajoma gratuluję 25 tygodnia! To taka pełna "rocznica" ;)

ewa a ja słyszałam, że kosmetyki hipp takie dobre, że w miarę naturalny skład. Naprawdę takie złe? Kurczę a miałam je już kupować... Może zostanę przy tej popularnej nivea bądź rossman...

jagna pięknie pospaliście- dzień lenia!

susi i jak córcia?

małpawzoo, ewa a jak Wasze glukozy dziś?

marcia i jak na wizycie? Napisz też jakie wrażenia z prezentacji. Ja też marzę o termomixe...

Nikusia biedactwo- jak się dziś trzymasz? Udało się dostać do dentysty, zdziałał coś?

Agnis gratuluję skończonych 27!

masiosia
trzymam kciuki za egzaminy, powodzenia! I podziwiam, że masz siłę się teraz uczyć. Ja już bym chyba więcej nie mogła... Jakiś już wstręt mam- 7 lat na studiach!

Aneta, ale numer z tą paczką, dobrze, ze kurtki nie kupiłaś drugiej.

Monisia, córcia też pewnie będzie miała po mnie drugie imię, bo Adaś ma po tacie, no nie odpuściłam mojego ulubionego imienia ;) Z resztą u mnie w rodzinie i u męża wszyscy mają imiona po rodzicach, więc czemu nie. No prócz mnie, bo starsza siostra zafasowała po mamie, ja mam takie jak tata z siostrą chcieli żebym miała pierwsze ;)

Ja wczoraj upiekłam drożdżowe z kruszonką, właściwie pierwszy raz udane, bo mi koleżanka powiedziała jak na oko je zrobić :D Połowę obrzuciłam czerwoną porzeczką :) Pycha!!

Na obiad za to wymodziłam naleśniki ze szpinakiem i fetą zapiekane w sosie serowo śmietanowym :D

Ostatnio wybierałam zdjęcia do druku i teraz mam robotę, bo wszystko trzeba powklejać do albumu, a jest tego ponad 250 :O Ale za to jaki będzie później efekt :) Uwielbiam oglądać zdjęcia w tradycyjnej formie!

Marcia, to jak lekarz bada dowcipnie tą szyjkę, ze ją czuje? :> To chyba zależy jak głęboko się włoży palucha ;)

reklama
Mamusia synka no nie wiem co ty u siebie wyczuwasz i na jakiej wysokosci, ja wkladajac caly palec wskazujacy nie dotykam szyjki. Ja od poczatku mialam szyjke dlugosci ponad 5 cm wiec mysle ze miala na mysli to ze gdybym teraz nagle wyczuwala ja zaraz po wlozeniu palca do pochwy to by bylo zle....nie przejmuj sie i zapytaj swojego gina jak to wyglada u ciebie. Przepraszam ze tak napisalam nie chcialam cie straszyc:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry