reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A nie uważanie że tatuaż to głupi pomysł? Jest to moje marzenie od "nastolatki" i postanowilam, ze na 30ste urodziny sobie zrobie! czyli tak za 1,5 roku. Jak komuś mówię to się pukają w głowę...a ja mam ich w nosie i jak mnie cykor nie zlapie to sobie zrobie!

reklama
Kamaa żeby się przekonać trzeba sobie tatuaż zrobić,:-) Powiem Ci tylko że nie ma się czego bać bo to nie boli, przynajmniej ja to bym tam siedziała całe dnie :-D A jeśli Ci się znudzi w co wątpię to można usunąć co też nie boli;-)
Moja mama też miała dziwne zdanie o tatuażach a teraz udało mi się ją namówić żeby zrobiła sobie ze mną taki sam:-)

heh mam chyba jakieś zdolności nadprzyrodzone- jak o czymś pomyślę to się to dzieje. często tak mam :-)
zdążyłam Wam napisać o kurierze, a tu dzwoni, że pod mój dom podjeżdża ;-) teraz mogę spokojnie iść pospać!

Już wróciłyśmy - lekarka zbadała i stwierdziła, że objawy jak w szkarlatynie ale gardło czyste i bez gorączki więc może się dopiero zaczyna. Cała wysypana była, stawy ją bolały i swędziało ciałko. Albo jak stwierdziła jakiś wirus - mam obserwować i jak się pogorszy jutro na cito krew i mocz i do niej z wynikami. Mam nadzieję, że to tylko jakiś wirus .... Zostaje w domu na 2-3 dni.
Mówię Wam jaka akcja w związku z tym z rana była. Najpierw telefon od wychowawczyni - dosłownie po 40 minutach jak ją odprowadziłam do szkoły , przyszłyśmy do domu, mała poszła pod koc, zmierzyłam jej temperaturę ( nie miała) potem widzę , że placki czerwone się powiększają i już się wystraszyłam - mam koleżankę pielęgniarkę więc do niej za telefon i mówię co i jak - ona na to , że za 20-30 minut jest u mnie pod blokiem i wiezie nas do przychodni. W przychodni szybko nas załatwili - jeszcze przy okazji pana z UPS wypatrzyłam i mówię mu , że ma paczkę na dzisiaj do mnie więc po biegł do samochodu i podpisywałam mu ją jak już z małą do gabinetu wchodziłyśmy aż się lekarka śmiała , że w przychodni można tyle spraw załatwić :)
nastka - ospę córka moja już miała jak miała 3 latka
moniqaa - ładne i niedrogie te koszulki
marcia - dobrze, że po wizycie ok i pocieszyła cię - teraz czekaj na prezentację- moja trwała ponad 3 godziny ;)
agnis - jeśli faktycznie wolisz zostać w domu to po co się przymuszać, magnez też biorę. A co do 2 miejsca - byliśmy bardzo dumni :tak:
aneta - super wieści z paczką , dowiedz się tylko czy odszkodowanie nie przysługuje za opóźnienie jakieś - ciekawe jak faktycznie szła
joasia - zdrówka dla córci :)
jaspis - ta nieprzespana noc może przez te zmiany pogody: śnieg , deszcz, wiatry?? Trzymam kciuki za pierogi- u nas już zrobione , moja mama robiła farsz i ciasto ale muszę wziąć od niej przepis bo jej super wychodzą
masiosia - &&&& zaciśnięte za egzaminy
nieznajoma - zdrówka

Marcia dobrze słyszeć świetne wieści !

Gratuluję dziewczyną, które dzisiaj przetrwały glukozę i 3-mam kciuki żeby wyniki były prawidłowe i nie musiały się męczyć z ograniczeniami słodyczy:P

Nieznajoma ja również gratuluję 25 tygodnia !:D

Zastanawiam się teraz czy dokupić koszule na allegro czy szukać po tesco?;/ Monisia fajne są koszule w tesco? rozpinane ?

Ewula u mnie też dzisiaj szpinak (zresztą co drugi dzień chyba jest:P) tyle, że w innej postaci bo z tagliatelle z kuraczakiem w sosie śmietanowym:)
Rano zrobiłam też krem pomidorowy<pycha>a jak mąż wróci z pracy będziemy robić szarlotkę tylko chyba kupiliśmy słodkie jabłka a ja wolę kwaśne :|

Ewa ja uwielbiam muffinki szczególnie całe czekoladowe ale nie lubię śliwek:(

Mnie też czeka znowu kupno prezentów i znowu też dla męża bo na Mikołajki oprócz aparatu wybłagał jeszcze klawiaturę :P i zostały skarpetki i kurde niechcący się wygadałam o nich :P więc już żadnej niespodzianki nie będzie miał więc może kupię mojemu maniakowi komputerowemu myszkę bo na swoją starą narzeka ... i cieszę się bo być może moi rodzice przyjadą do nas na wigilię i nie będziemy sami:D więc muszę mieć jakiś mały prezent też dla nich i dla brata

Jagna też bym się wkurzyła :P u mnie jeszcze pogoda taka okropna, że nie mam zamiaru dzisiaj z domu nigdzie wychodzić

Mamusia synka będzie dobrze, donosimy jakoś te ciąże :P

Susi zdrowia dla córki :)

Ja wczoraj byłam w szpitalu, w którym będę rodzić (Rydygier w Krakowie) i oczywiście warunki dużo gorsze niż na Ujastku, oddział brzydki no ale cóż :P ważne, że mam tam lekarzy moich no i dostanę salę jednoosobową :)

Też mam zamiar zrobić sobie tatuaż na urodziny w kwietniu :P ale jakiś mały

A ja zaczynam dzisiaj 30 tydzień :happy2::happy2:

Dodałam sobie do koszyka w gemini wszystko to co chcę kupić i 300 zł ponad wyszło:confused:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry