Hej dziewczynki

Ja dziś wstałam wczesnie poszłam poświeże bułeczki, zjadłam śniadanko i poszłam dalej spać hehe

teraz niedawno wstałam i usiadłam do kompa

za chwile bioresię za ogarnianie mieszkania, dobrze że jedziemy dziś do mamy tonie muszę gotowac obiadu

Powiem Wam że obawiałam się wczorajtego usg po tym co czytałam jak niektóre z was pisały że nie chcawidziec dziecka takiego rozmazanego w wodach płodowych, ale jak jużjestem po to jestem bardzo zadowolona że się zdecydowalismy żemogłam zobaczyc Kacpra jak on tam wygląda w brzuszku

naprawdęgdybym miała mieć jeszcze jedno maleństwo na pewno tez się natakie usg zdecyduje

i już nie mogę się doczekać kiedy wezmemałego w ramiona i wycałuje

ale spokojnie żeby nie wywoływacwilka z lasu będę cierpliwa i poczekam do marca

apropo.... wiecie mojego kolegi żonama termin na 2 lutego i dwa dni temu wylądowała na porodówce zregularnymi skuczami.... próbuja powstrzymać i w sumie to nie wiemco tam się teraz dzieje ale wiem że dostawała sterydy na płuckamałej.... dlatego powiem wam że od stycznia ostro zabieram się zakompletowanie wyprawki
Ewcia ja na L4 jestem chyba od połowywrześnia ale nie pamiętam dokładnie

ale powiem szczerze tak sięod pracy odzwyczaiłam że nie wiem jak to będzie za rok tam wrócićhehe
Nikusia super że już u Ciebie lepiej

Duomox nieszkodliwy więc spoko

Trzymaj się kochana
Agnis tekst sąsiadki.... nie namiejscu... ehhh... jak ja nie cierpie takich tekstów... zamordowactylko normalnie.Ale jeśli chodzi o dogadywanie to i ja niestetyczęsto się z tym spotykam. A to że już skończyłam 30 lat todziwna jestem że to dopiero pierwsze dziecko, że stara będę ijeszcze do podstawówki na wywiadówki będę biegać.... a to żejuż chyba końcówka ciąży że taki mam wielki brzuch, kurczedziewczyny ale jak widze to w sumie każda z nas ma dośc sporybrzuszek i to raczej nie jest dziwne.... ale dogadac muszą... a tamw nosie z ludźmi..
Wow
Secreto to nieźle w końcu wyszłoże tak Ci się wszystko poprzestawiało

to jesteś naszą lutowąmarcóweczką
Kamaa ale się usmiałam z tegooglądania teściów na pogrzebach hehe

ja w sumie na swoich nienarzekam, blisko mieszkaja ale się nigdy nie wstrącają. Wiadomoteściowa jak to teściowa czasem powie cos takiego że w piętypójdzie ale ja staram się przymykac na to oko

tesc to złotyczłowiek bardzo nam ze wszystkim pomaga i mam wrażenie że wzwiązku z tym że mój tata umarł to on tak stara się nadrabiać

to miłe
Juszka mój mały wczoraj na usg zrobiłto samo aż się lekarz smiał że chyba mu faka pokazuje

zajebiste wrażenie

hehe
jagna wygląda na to że popędze dotesco pojutrze po te pampersy tylko wiecie co? Troche boje się czymały nie będzie miał uczulenia.
Jagna, Agnis ja tez lubie „Zmierzch”ale tylko w wersji ksiażkowej, jakoś aktorzy w adaptacji nie bardzomnie do siebie przekonują. Ale tematyka super

ja to ogólnieuwielbiam wampiry hehe moje ulubione seriale to „True Blood”,„The Vampire Diaries”, „The Originals” ogólnie taka tematykaod zawsze była mi bliska a czemu? Hmmm... nie wiem

ale mój małyto chyba tez będzie lubił coś takiego bo całą ciążę go katujeserialami hehe Teraz jestem jeszcze na etapie serialu „Gra o Tron”brat mnie namówił na obejrzenie ale powiem wam że jest zarąbisty
młoda mamo szybkiego powrotu dozdrówka dla ciebie i małej
Masiosia tak widzisz zapomniałamnapisać, odnośnie tych moich bóli, pytałam lekarza to powiedziałże często dziecko może przy przekręcaniu naciskać na cokolwiek iwywoływac takie bóle, kazał brać w razie czego nospe rozkurczowąi powinno być lepiej, jeśli bóle będą się powtarzac zbyt częstoto zgłosić się na IP. U mnie póki co na razie się uspokoiło ijest ok
Moniqa super że się zakupy udały
Ozila padła nam fotke z butami

faktycznie twoja mama dba o wnusie

)
Ewcia widze że Franek stroi fochy

ehhh... mój brat tez narzeka na swoją córe która się codzienrano fo****e że każą jej chodzić do szkoły....a ma już 13 lat…. te dzieciaki
malpawzoo gratulacje z okazji100-dniówki
Na razie dziewczynki na tyle hihiskonczyłam doczytywanie na 1336 stronie

dokończe wieczorem bonigdy od kompa nie odejde hihi
Buziaki i udanego dnia