Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstyd...ale jak pomyślałam, że mam się obudzić o 3 w nocy z burczącym brzuchem to.... o nie!!!!
super 

ach... 

Nikusia ja mam małe m bo 47 m ale mam porównanie bo mieszkałam w domku. I powiem Ci, że w małym mieszkaniu bardziej się brudzi, wszystko się roznosi jedna koszula w salonie robi syf na cały dom:-( Wiecie czego mi brakuje jakiegoś ganku, czegoś gdzie bym zdjęła buty zostawiła kurtkę, bo jak wchodzę do przedpokoju to wiecznie syf, a mimo że mieszkam na 4 piętrze to zawsze nanosimy piachu i brudu.
I jeszcze Wam coś napiszę- moja siostra jutro kończy 37tc juupppi. Była dziś na wizycie i Mały ma już 3400 i 49cma tu jeszcze miesiąc został! (termin ma na 15 stycznia).
ewa86 duzo zdrowka zycze!!! A wiesz może gdzie można przymierzyc te staniki z Alles w Krakowie?

dzisiaj kierownik na budowie byl, a mojego w pracy nie bylo, wyplata dzisisj byla, a jutro bedzie sie tlumaczyl przed kierownikiem
jakby rano czasu nie miala i np o 9 nie zadzwonila
no co za ludzie....