Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja nauczyłam Celinkę zasypiać samą, z tablicą, tzn. zrobiłam tablice na ktorą naklejała naklejki jak coś zrobiła, albo jak była grzeczna. Po tygodniu jak były wszystkie naklejki w danej kolumnie to była nagroda, co prawda naklejka rano za zaśniecie i przespanie nocy u siebie tez była nagroda, ale ta tygodniowa bardziej motywowała (lala, miś, książeczka)Megi tak masz rację z tą adaptacją itp ale wiesz mnie przeraża to że ja jeszcze w dzień małego muszę na rękach mieć żeby zasnął, bo wieczorem to sam zasypia ale ja przy nim leże tylko potem przenosze go do jego łóżeczka turystycznego.. i tu dla mnie jest problem, jak sprawić by zaczął sam w dzień zasypiać i co z łóżkiem dla niego, zostac przy turystycznym z którego muszę go wyciągać bo nie ma wyjścia dla dziecka, czy kupić małe łóżko dziecięcie?! dla noworodka mam łóżeczko drewniane po Radku..
i to moje największe zmartwienie jest pora snu w dzień i w nocy..
Co do chcenia dziecka.. chciałam ale różnice wieku 3-4 lata jakby bardziej samodzielny był synek. To jest wpadka ale taka wpadka której się nie żałuje bo teraz dochodzę właśnie do wniosku że tak musiało się stać Radek będzie miał brata/siostrę z ktorą będzie dorastał![]()
Co do wykładziny, ja odradzam pełno kurzu itp. ja mam panele i mały dywanik dla małego