ewa - to zdrówka życzę w domku
moniqaa i kamaa - to faktycznie musicie coś wymyślić bo po co macie się męczyć , no chyba, że
kamaa Twój m porozmawia ze swoimi rodzicami i powie im, że Ci przykrość zrobili i Ci jest przykro -
moniqaa - u Ciebie z kolei skoro teściową z wesela chciałaś wywalić a teść nie przyszedł to tutaj chyba nic się nie uda załatwić - skoro teściowa przyszła tylko po to, żeby rodzina źle nie gadała ?? niech w ogóle nie przychodzi
mamusia synka - kurtka kupiona ??
nikusia - w sumie od 155 do 170 to niewielka różnica

Ja z bratem bardzo lubiliśmy i lubimy i zawsze się dużo robiło pierożków a najlepsze były jak wracaliśmy z pasterki i podgrzewaliśmy na patelni - wspomnienia
marcia - co na obiad upichciłaś??
aneta- dobrze, że dziadek pod fachową opieką jest no i rodzina się w końcu jakoś zainteresuje
munis - ja w środę wyciągam ozdoby świąteczne ( mam plan do środy mieć wszystko posprzątane) i z córcią będziemy mieszkanko dekorować a choinka dopiero w sobotę bo żywa będzie - od mojej ciąży z córką właśnie zawsze mamy żywą choinkę
masiosia - na fb podałaś link waszej knajpki - bardzo przyjemna i jaka spora !!! Klimatycznie chyba jest co??
agnis - choinka super - teściowa też - myślę , że u Ciebie opcja 2 lub 3 powinna być najlepsza. A propo wigilii i podejścia Twojej mamy to możesz jej wytłumaczyć, że mąż to Twoja rodzina ( jak słusznie pisałaś należy się wspierać) i Jego matka jest tak samo ważna jak Twoja dla Ciebie i żeby było sprawiedliwie w tym roku idziecie do nich ( bo skoro dzieci chodzą do rodziców na wigilię jak Twoja mama mówi) - to teraz Twój mąż chce iść do swoich. Jak czytałam o tej wspólnej Waszej wigilii to się dziwię Twojej mamie-skoro Ty byłaś gospodynią to nie powinna się wtrącać. U nas zawsze ustala się kto co robi i wszystko na stole ląduje

Mama musi uszanować Twoje zdanie - duża jesteś i nie będziesz na każde Jej tupnięcie nóżką ( jak małej dziewczynki z resztą - nie obrażając oczywiście - powinna jeszcze wziąć pod uwagę , że w ciąży jesteś i nie zastanawia się nad tym, że sprawia Ci przykrość i przez to się denerwujesz )
Mam nadzieję, że jakoś wybrniecie z tej sytuacji

Od teściów macie zaproszenie ???
Teraz o sobie

Dzisiaj rano się przebudziłam i wiecie co czułam jak położyłam rękę na brzuchu - lekkie kopnięcia a że cisza w domu była - wyczułam jak serce maluszka bije - normalnie tak był mały ułożony , że wyczuwałam jak serce jego bije - aż wydało mi się to nieprawdopodobne i przykładałam rękę do swojego, żeby spr czy się nie mylę - w szoku jestem !!!!
Wracając z kościoła naszła mnie ochota na looodyyy !!!! OGROMNA !!! WŁAŚNIE WCIĄGNĘŁAM OPAKOWANIE CARTE D'OR

Miłej niedzieli ja na obiad mykam do teściów i córkę po weekendzie zabieram od nich :-)