reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam po obiednie:-)

susi dzisiaj gulasz wegierski ziemniaczki i mizeria i zrobilam kokosanki i sie zajadam nimi i mam zamiar rogaliki zrobic zaraz:-)

piszecie ze macie zgage po bananach a ja jak mialam zgage to zjadlam banana i przeszlo :eek:

tak, bałam się ,że wody płodowe się sączą,ale na szczęście jest ok,to tylko zakażenie mocne.
Tylko tak jak piszesz wypis magiczny... a dostaje się do na SOR przy wyjściu więc już nawet nie ma kogo zapytać:)

myslicie ze to normalne odczuwac skurcze co godz? mniej-wiecej co godz mam uczucie jakby moj brzuch stawal sie kamieniem, taki twardy, ale po 2-3 min przechodzi...w miedzyczasie maly kopie
poza tym jutro jade do szpitala na powtorke glukozy to sie spytam jak nie przejdzie...
no i nie dalam rady zjesc sniadania (wiem, ze to dziwne jesc sniadanie o 14, ale o 12 sie obudzilam), bo mnie mdli:(

Ostatnia edycja:
Agnis ale fajna ta twoja teściowa :) super babka :) ja w sumie od swojej usłyszałam ze ona woli dać mi pieniądze żebym sama wybrała coś dla Kacpra niż żeby ona kupiła a mi nie będzie się podobało.

Cały czas leże ale w sumie czuje się jakby lepiej bo już mnie tak nie boli ( pewnie nospa zrobiła swoje :) ale jak wstaje z łóżka do łazienki to ciągnie mi bardzo brzuch do dołu... Dziwne to takie..

Bryza dobrze że to nie saczace się wody :)) ale też dziwne że dali ci wypis nic nie tłumacząc...

Tehawanka dziwne te twoje skurcze... Zapytaj jutro przy okazji jak będziesz na glukozie.

susi mój m już z tesciowka kilka razy rozmawial..ona mowi ze nie ma sobie nic do zarzucenia..Kolejne miłe przeżycia z brzdącem w brzuszku :tak: ja już też czulam jak serduszko bije :tak:

Bryza81 niestety nie pomogę, nie mam pojecia o co chodzi w tym opisie :sorry: malpawzoo nasza encyklopedio ;-)

Tehawanka a bolesne te skurcze? koniecznie się jutro zapytaj, a jak sie beda nasilać i beda czestrze to jedz na IP

reklama
Dziewczyny jestem u tesciowej. To co mnie tu spotkalo to szok. Mamcia mojego m ma duze niebieskie pudlo do ktorego dokupuje rzeczy dla naszego dziecka:) Jest Mis maskotka z fundacji Tvn, ubranka skarpetki,rzeczy do pielegnacji,itp. Ale jest mi milo.. I jak ja mam o niej nie pamietac w swieta? No przyznajcie same.. :) i do marca ma tam cos dorzucac i da to jak sie urodzi maly:)
Super teściową masz:-D:-D U mnie teściu powiedział, że jak przywiozę dziecko to coś dostanie, teść po udarze ledwo chodzi, pewniej tak jak Celinie wciśnie do rączki 100zł:-D

Witam po obiednie:-)

susi dzisiaj gulasz wegierski ziemniaczki i mizeria i zrobilam kokosanki i sie zajadam nimi i mam zamiar rogaliki zrobic zaraz:-)

piszecie ze macie zgage po bananach a ja jak mialam zgage to zjadlam banana i przeszlo :eek:
Mnie po bananach jelita bolą jak chol... a niby są zdrowe na jelita :eek:

A choinka piękna:-D

Właśnie poszli goście, wprosili się co by miskę oddać;-) A że się wprosili to przywieźli pół blachy ciasta i zgrzewkę piwa;-) Dzieciaki sie pobawiły, a już tęskniły za sobą, mimo że ich synek ma niespełna 3 lata, to się lubią. Tacy goście mogą wpraszać się kiedy chcą. Ja od obiadu co 2-3 godzinki wcinam jednego placka ziemniaczanego z gulaszem;-):szok:
A na zgagę pomaga mi popicie smażonego łyczkiem pepsi. Wiem że nie zdrowe, ale skoro pomaga to, poza tym łyczek nie zaszkodzi, 2l pewnie by zaszkodziły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry