Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;*
Najadłam się, choć mogłabym to spokojnie nazwać PRZEJADŁAM SIĘ (ostatnio coraz częściej mi się zdarza), ułoży mi się w żołądeczku i będzie w porządeczku, pierdyknę kawkę i do roboty, bo sprzątania mam całe 60m2. Mój właśnie przegląda graty do wyrzucenia z szafek i oglądamy piratów drogowych na Tvn Turbo (tzn. on ogląda, a ja zerkam z forum na tv, z tv na forum i tak o) 
Właśnie jaka wstępna diagnoza była, że trafiłaś do szpitala, nie wiadomo dokładnie? 

Koniecznie pokaż jak Ci wychodzą te soczki ;-)

pojezdzilismy troche po sklepach dziecinnych( zaden wozek mi tak na 100% nie Przypasowal, mam nadzieje, ze na razie )teraz bedziemy lekki remont robic, na razie pokoj malej malowanie i pewnie mojego syna, takze troche zajeta jestem,
Mi też żaden wózek jeszcze nie przypadł do gustu, więc na razie odpuszczam jego kupno i czekam do lutego, a może nawet do marca z tym - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę bardziej w temat się wdrążyć
Ja dziś albo jutro biorę się też za malowanie, bo została mi ściana w przedpokoju - wprawdzie niewielka i to roboty na 30 min., może godzinkę, ale jakoś tak codziennie to przekładam 

Julcia – no co Ty gadasz, ja to bym chciała zobaczyć jak jakieś wariatki biją się o ciuchy, a nigdy nie byłam świadkiem takich sytuacji![]()
![]()
.
, a w styczniu wybieramy się po wózek, ja nie wiem jak dam radę, bo dla nas to całodzienna wyprawa, ok. 70 km w jedna stronę.
. No ale na all akurat nie było nic fajnego
.
No no soczek na pewno będzie pyszny! :-)
), no ale los za drugim razem dał mi chłopa
Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu...hehehe, "Jolka jakiś wariat na dole Cię woła"

Kiedyś robiłam zakupy w Stradivariusie, nieraz fajne rzeczy można wyhaczyć, a jeśli chodzi o laski jakie tam klupują, to wiem o co Ci chodzi