jagna25
Mama Celinki ;)
Muniś jakoś po 36 tygodniu i tylko to piłam;-)
Kamaa miały być tylko dobre sny.
Katrine zdrówka
Dziś jedziemy do Wschowy zwiedzić klasztor i obejrzeć szopkę, w drodze powrotnej wpadniemy do mojego chrzestnego na kawę. Popsujemy mu troszkę humor;-) wujek marzy o wnukach a nie ma jeszcze. A u moich rodziców trzecie wnuczątko się szykuje;-) Maja syna w moim wieku więc mógł by się ruszyć do roboty;-):-)
Kamaa miały być tylko dobre sny.
Katrine zdrówka
Dziś jedziemy do Wschowy zwiedzić klasztor i obejrzeć szopkę, w drodze powrotnej wpadniemy do mojego chrzestnego na kawę. Popsujemy mu troszkę humor;-) wujek marzy o wnukach a nie ma jeszcze. A u moich rodziców trzecie wnuczątko się szykuje;-) Maja syna w moim wieku więc mógł by się ruszyć do roboty;-):-)

Dzisiaj u nas bardzo słonecznie i super bo wybieramy się do knajpki w miejscowości Małdyty , gdzie Magda Gessler robiła kuchenne rewolucje. Moja teściowa miała 2 stycznia urodziny i robimy jej niespodziankę – kazaliśmy wyszykować się jej i teściowi i zabieramy ich po 15 (oni nic nie wiedzą gdzie co i jak) i tam właśnie jedziemy na obiadek. Już kiedyś tam byliśmy i jedzenie było b.dobre ale zrobili nową trasę i tą miejscowość się po prostu omija a po rewolucjach trzeba stolik teraz rezerwować !!