mamusia synka
i córeczki
Agnis no u nas tez tak jest ze pierwsze imieniny po urodzinach ale ja nawet nie sprawdziłam kiedy jest Juliana......ale zaraz to sprawdzę....o 23 maja 
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnis no u nas tez tak jest ze pierwsze imieniny po urodzinach ale ja nawet nie sprawdziłam kiedy jest Juliana......ale zaraz to sprawdzę....o 23 maja![]()

a rano przed 8 muszę wstać bo do badania mocz i mierzenie cukru i najpóźniej o 8:30 muszę zjeść śniadanie... poranne wyniki w normie, zaraz będę mierzyć cukier po I śniadaniu...
bo dziś jadłam inny chleb i o 20 mniejszy cukier! a wszystko to samo na kanapce co wczoraj.
gratuluję pelnych 33 tygodni :-)
ale tez takie delikatne
no trzymam kciuki za nią, zeby oki wszystko bylo
mi jeszcze waga rosnie w oczach 
uwazamy ją za sroek antykoncepcyjny! i żeby ciaza byla to wyjechac bez niej musielismy - nie bylo przecinka miedzy nami to i dzidzia w drozde. A Julek często Was tak odwiedza? Ja do rodzicow pamietam tez czesto latalam...sama bym chciala tego uniknac...ale w gadce to zawsze mąra bylam
gorzej z wykonaniemm 

chyba bym i tak nie sluchala lekarza, lepiej dluzej rodzic, a zeby dziecko mialo cenne wartosci ostarczane...
zdrówka dla męza!
jutro ide na pierwsze zajecia szkoly rodzenia..pewnie potem zasnac nie bede mogla
a ja chyba kolejna porcje prania wrzuce o pralki
prasowanie ciuszkow z jednek pralki nie jest az tak czasochlonne...lepiej jednak na bierząco prasowac (tym barziej ze ja nienawidze prasowac
)