AnetaNorwegia
Fanka BB :)
No u mnie tez wlasnie po wywolaniu ma byc ktg caly czas. No ale dali mi bezprzewodowe ze wszedzie moglam chodzic
chyba bym nie wylezala tyle 
chyba bym nie wylezala tyle Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba bym nie wylezala tyle Mi jak oksytocynę dali to lekarz kazał leżeć, bo KTG na stałe, ale dało się to załatwić usiadłam na piłce i kable sięgnęły;-) Odpiąć nie mogliAneta, ja miałam mieć tak z Anielą. Bo wyszedł przepis w moim szpitalu, że jak jest oksy podawane, to musi być w dokumentacji pełny zapis ktg. Ale na życzenie można było odpiąć. A że nic się z dzieckiem nie działo, to mi odpięli i pozwolili się ruszać i pójść pod prysznic. I dobrze, bo szybko poszło
Moje Robaki już na autostradzie, więc do godziny powinni być
A ja szybko ogarniam bibliografię do artykułów, bo dostałam 3 do zrobienia na czwartek i muszę się wyrobić, a mam jeszcze jeden zaległy...

ale chodze w promieniu moze 200 m od domu jak co, takie kółeczka robie.
Ale dalej to zazwyczaj tez z kims ide, bo czasem mnie taki skurcz dziwny lapie ze masakra! Brzuch sie napina i z takim ogromnym kluciem jakbym porzadna kolke miala...w srode bede pytac o to lekarza, bo tylko na spacerach mi sie to zdarza...
wzial pierwsza rzecz i mowi"bede strzelac - body" a ja mowie ze dobrze strzelil, a ten ze to jedyna nazwa jaka zapamietal 

leżę i odpoczywam,czasami zaglądam do Was. Niestety dalej coś tam się sączy w niewielkich ilościach... Myślę,że rano zadzwonię do swojego lekarza-planowaną wizytę mam w piątek,ale może przyjmie mnie w takiej sytuacji jutro. Będę obserwować przez noc,jakby było bardzo źle to wtedy pojadę na IP. Co za cholerstwo...musiało się pojawić i zepsuć spokój....