Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Agnis a wiesz ze NFZ refunduje peruki......
A na jakiej podstawie? Pewnie trzeba się długo leczyć u dermatologa na nfz nie?
To ja dziękuję, chociaż dobrze wiedzieć. Poszperam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnis a wiesz ze NFZ refunduje peruki......

Aneta to my byśmy juz dawno mieli odebrane dziecko. Nie mówię że ją leję. Ale nieraz tak szaleje i piszczy z tatą, że sąsiedzi już by z 1000x zgłosili. Chociaż nie powiem jak mała zdarła sobie upadając pól nosa, to w przedszkolu przepytali mnie, męża i Celinkę. Tylko ja od razu mówię że ona sobie coś zrobiła i pani tez mi mówi jak ona sobie coś zrobi albo ktoś jej.
Agnis nigdy bym nie powiedziała, że masz perukę.
Ginkerka &&&&&&&
Ja księdzu daje 20zł, a najchętniej nic bym nie dała, bo nabrali tyle kredytów na biednych emerytów, że szok.
ktos anonima na nas napisal
walczylisny z nimi pol roku... Mam spokoj juz... Tez chcieli mi zabrac Michelle
a testy nic nie wykrywaly bo on wogole nie pali! Oczywiscie wg nich on oszukiwal i trzeba bylo powtarzac... W rezultacie musial sie zgodzic na terapie u psyhologa zeby nam jej nie zabrali
przepraszam bardzo ale jak miesieczne dziecko ma sie samo przedostac do schodow??? Chyba by fruwac musiala 

Agnis tak trzeba się leczyc ale czy na NFZ? chyba nie, wogole trzeba mieć jakąs dokumentacje choroby......to jest jak z senatorium...wiem, ze moja sasiadka ma perukę refundowaną....

może lepiej coś własnemu dziecku za te pieniądze kupić 
bezstresowe wychowanie ... chociaż ja bym w życiu dziecka nie uderzyła .. ale u ciebie to już przesadzają
ciekawe co by tam zrobili tatusiowi, który po paru piwkach kosił trawę kosiarką i przejechał swojemu rocznemu dziecku po palcach u nogi... niestety nie udało się ich przyszyć albo jak dziecko, które jeszcze nie chodzi poparzyło sobie same dłonie (oparzenie 3 st.. do przeszczepów skóry) pełno takich sytuacji u nas w szpitalu...