reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ale w sumie to mam ok 7-8 na plusie tylko.

Serceto ale tak jest ze osoby szczuple tyją więcej niż te przy kości :-D A ja z tych przy kości :-D bo nosze 44-46 :confused2::oo2::-D:hmm:

A kto chce trochę mojego biustu no kto? Z checia się podzielę :laugh2: Obecnie mam 90E-F..Jezu....

Ostatnia edycja:
secreto Jeszcze wszystko przede mną :laugh2: , mi właśnie prawie nic w cyce nie poszło... brzuch , trochę w uda i twarz pyzowata się zrobiła .

Agnis83 Kurcze no to naprawdę... imponujące okazy musisz mieć :szok: ja mam obecnie 80B...

Ostatnia edycja:
Agnis ja teraz jak chodzę do sklepu to mam jakąś głupią nadzieję, że zmieszczę się w dużą S hehe biorę do przymierzalni po czym się dziwię bo mi w ogóle przez cycki to nie chce przejść :cool2:potem biorę M i stwierdzam w myśli, że pewnie będzie za duża :P i jakie jest moje zdziwienie, że w to też się absolutnie nie zmieszczę...dochodzę do L to samo tylko już wtedy rozpacz mnie ogarnia :P i obecnie wciskam się w XL ale tak na styk :szok::szok:ale generalnie 3/4 ubrań w galerii nie jest dla mnie... a kiedyś duża S na mnie wisiała więc już w żadne ubranie z kiedyś się nie mieszczę

motorhead to tylko się cieszyć :-)
agnis rzeczywiście imponujące :tak: mnie tak dużo nie poszło w biust przynajmniej na razie i cały czas mieszczę się w swoje stare biustonosze ale coś mi się wydaję że już nie długo bo się ciasne robią

Ostatnia edycja:
Agnis ja teraz jak chodzę do sklepu to mam jakąś głupią nadzieję, że zmieszczę się w dużą S hehe biorę do przymierzalni po czym się dziwię bo mi w ogóle przez cycki to nie chce przejść :cool2:potem biorę M i stwierdzam w myśli, że pewnie będzie za duża :P i jakie jest moje zdziwienie, że w to też się absolutnie nie zmieszczę...dochodzę do L to samo tylko już wtedy rozpacz mnie ogarnia :P i obecnie wciskam się w XL ale tak na styk :szok::szok:ale generalnie 3/4 ubrań w galerii nie jest dla mnie... a kiedyś duża S na mnie wisiała więc już w żadne ubranie z kiedyś się nie mieszczę

Dlatego ja za często po galeriach nie chodzę bo po co mam się denerwować:-D
Ubieram się w zwykłych sklepach, na rynku i w lumpie...:tak: Bo w końcu coś na tej dupie musze mieć :-D

Kurde skąd ja mam tyle dystansu do siebie :-D i z wagą i z włosami :-D Ale trzeba jakąs filozofie w zyciu mieć żeby nie zwariować :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry