reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Josek na takich jak ten:
leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
Jeszcze nad tymi grubymi z plastikowymi płozami się zastanawiałam. W sumie jeszcze nie kliknęłam kup teraz, na razie koresponduję ze sprzedającym. Musze podpytać czy wszystko działa itd. :tak:

Mamusia ja dzisiaj jeszcze nie zdążyłam wyjść, a musiałam się cofnąć ;-) W nocy tez już wstaję coraz częściej niestety :baffled:

PS. Dziewczyny własnie dotał do mnie link do nowej gazetki tesco.
Widze pieluszki, ale rozmiar 3. Może kogoś zaciekawi: http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/47-oferta-tygodnia/poznan-ul-serbska-7/4PPPPq
132szt za 69,99zł

Załączniki

• leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
    leiaczek-bujaczek-2w1-z-wibracjami-fisher-price-m7930-.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Jagna właśnie też mi się podobają te na plastikowych nóżkach.
I dlatego ciągle wypytuję Sprzedawcę, bo się zastanawiam :-D Te widziałam tak chodzą od 100zł wzwyż.
Niby więcej, ale jakby miały być lepsze to chyba wart.
Tylko właśnie pytanie: czy są lepsze :-D

PS. W tej samej gazetce tesco (co wyżej) wybrana odzież niemowlęca 30% taniej. Przynajmniej u mnie w mieście tak pokazuje :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

trzymam kciuki za mamusie, które wylądowały w szpitalu, no i oczywiście za wszystkie pozostałe też;-)

Ja dzisiaj po wizycie, mój mały waży prawie 2300 i z wymiarów na 34tc :-) czuję się dobrze, wszystko pozamykane i następna wizyta 11.02... mam tylko odwiedzić angiologa bo mi się zrobił paskudny żylak na łydce i mam podobno dostawać jakieś zastrzyki przeciw zakrzepom... no i ta moja przepuklina nieszczęsna, po za tym oki :-D

A ja spędziłam godzinę u logopedy, nawet zadowolona jestem. wyszło że nie jest tak źle jak pani w przedszkolu mówi. Głównie problemy są przez to, że się "pieści" w mówieniu. Nawet pojawia się "r", troszkę ćwiczeń i będzie dobrze. To pieszczenie mamy niwelować (po prostu kazać powtarzać aż powie normalnie);-)

Jagna u nas w przedszkolu co tydzien są zajecia z logopedą, Julek jest objety opieka logopedy a w tamtym roku sie nie załapał, w tym ma problemy z z,cz, ź, dz, s :-) ale duzo mu te spotkania dają :-)

....połazi człowiek troche i juz stęka, tam boli, tu boli tu ciśnie.....i zabrac człowiekowi auto i taki trochę niedorajda sie robi....................

Ostatnia edycja:
Witam nie było mnie dwa dni, a Wy jak widzę dużo napisałyście no nic postaram się jakoś nadrobić :)
Ją w niedzielę byłam po łóżeczko więc prawie wszystko z większych zakupów mam teraz tylko przygotowanie torby mnie czeka ale na szczęście jutro ostatni dzień do pracy idę więc będę mieć teraz sporo czasu do czytania też :)
Jutro też idę odebrać wyniki i do giną mam nadzieje że zobaczę malutką :) już się nie mogę doczekać...
Miłego wieczoru życzę i pozdrawiam

reklama
Jagna u nas w przedszkolu co tydzien są zajecia z logopedą, Julek jest objety opieka logopedy a w tamtym roku sie nie załapał, w tym ma problemy z z,cz, ź, dz, s :-) ale duzo mu te spotkania dają :-)

....połazi człowiek troche i juz stęka, tam boli, tu boli tu ciśnie.....i zabrac człowiekowi auto i taki trochę niedorajda sie robi....................
Celinka miała opiekę od 3 roku życia, a w tym roku jak jest w zerówce to nie ma. Ale udało mi się umówić w poradni pedagogiczno-psychologicznej, bez skierowania. Super babeczka, jejku gadała ze mną a Celinka robiła sobie fikołki, bo na sali były materace i jakieś piłki. Dopiero później jak się oswoiła zaczęła z nią pracować. No my spotkania będziemy mieć na telefon, jak ktoś zachoruje, bo nie ma miejsc. Tylko omówienie normalnie, ale też zadzwoni i się umówi.
Ja pospałam z godzinkę, teraz zjadłam kaszkę manną z dżemem truskawkowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry