reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Chałupka wysprzątana, jeszcze mi zostało pranie w "graciarni", ale to chyba już jutro zrobię i od razu poprasuję ze wszystkimi ciuszkami dla maluszka :tak: Mój dostał budynek od szefa na Grochowie i bawi się w akwizycję to go jeszcze nie ma...ale mam parcie na te serki, jogurty, śmurty :-D
Mamusia - stękamy jak takie stare baby; tu boli, tam ciągnie, hahaha, a ja porodówki nie oglądam, bo ześwirowałabym :no:
Kamaa – hormony buzują i szaleją nie tylko u Ciebie :-D

Aneta – dzięki za link, zapomniałam o tej stronce :tak:

Juszka – qpę niekoniecznie ze strachu możesz zrobić przy porodzie…hmmm, ale chyba o tym wiesz czy nie wiesz...? :-) Mi się zdarzyło mimo lewatywy :crazy:

Nifla – jak nie będzie miał wyjścia to wszystko zrobi :tak:

Jagna – mmm kaszka manna z dżemem truskawkowym, o jaaakie pychotki wypisujesz mi tu! :-) A ja zjadłam kolejny już serek i zabieram się za deser waniliowy z bitą śmietaną o taki Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpgMmmmmm! :tak:

Zaktualizowałam dziś do sprzątania swoją biblioteczkę z muzyką i właśnie leci Zakopower "BOSO" :-D

Załączniki

• Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpg
    Deser-z-korona_wanilia175g_080609.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
E to fajnie, pewnie jesteś "dziedziczką" jej rzeczy po maluchu :-) Moja niestety za młoda na dzieci, a na dzień dzisiejszy skacze z kwiatka na kwiatek w tej Norwegii, to ma jakiegoś mulata, tu ostatnio chińczyka przygruhała, a ja się śmieje, że i tak wyląduje z rudym norwegiem z piegami :-D ale ładniejsza jest ode mnie to trzeba jej przyznać :angry:

Munius tak, ja jej dawałam i daje ubranka po moim Kurczaku a ona mi po swojej córeczce :-) no jak Twoja siostra mloda to niech skacze bo potem juz constans :-)

tez lubie deser z koroną :)
juszka ja mialam lewatywke i nic sie nie wydarzyło wstydliwego :-)

Zresztą co tu będę się kryć tak wygląda:
PIXECT-20131205164104.jpgIMG_1397.jpg
Niezła pannica mi rośnie jak na drożdżach :-D

Załączniki

• PIXECT-20131205164104.jpg
    PIXECT-20131205164104.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_1397.jpg
    IMG_1397.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry