Doczytałam, ale około 10 ostatnich storn

.
jagna ja robię czasem nugetsy to panieruje je w jajku, bułce tartej wymieszanej z nieco rozgniecionymi płatkami kukurydzianymi i piekę w piekarniku bez tłuszczu. Potem one fajnie chrupią. A przyprawiam je papryką czerwoną słodką.
małpawzoo mój mąż dzwonił dziś do sklepu internetowego ..mama i ja" i nie ma tego wózka, mimo że jest na stronie (jest tylko seledynowy). Jutro ma zadzwonić jeszcze do sklepu stacjonarnego w gdańsku bo to od nas jakieś 60 km. Ale wątpię... Dziękuję ci za informację :*
Aneta mam taką żabkę z tiny love

. Słodka jest i to jedyna ,,zabawka" która mamy.
i po co wstawiałaś te kocyki - przytulanki

. Są takie fajne, zaraz coś kupie przez ciebie
kamaa ale fajny gest ze strony tej dziewczyny

. Tak często jest że ten który ma mało podzieli się tym co ma, a ten co ma dużo to jeszcze innym by zabrał. Nie miej do siebie pretensji, ta dziewczyna widać ich nie ma. A możecie zawsze się zrewanżować symbolicznie na roczek ich córeczki np.
Ja tez nie miałam jeszcze GBS badanego, a wizytę mam teraz w 36 tyg.

To się chyba bada około 36-37 tyg. Teraz mam zrobić jedynie Hbs (żółtaczka)
tamtum rosa - do psiukania to chyba nada się taka zwykła mała butelka z dzióbkiem po wodzie co? nie będę z tym kombinować

.
kosmetyki - ja miałam w domu małe opakowania bo kiedyś je kupowałam to przeleję z dużych, a odżywkę do włosów mam saszetkach jednorazowych (w jakiejś gazecie była jedna a drugą mam z gemini i szampon też jeden mam z gemini w takiej saszetce) to się nada

.
ewa86 ale duże ilości tych ubranek w porównaniu z moimi zasobami. Az się załamałam bo ja z bielizny to mam body w sumie może 10 w rozm. 56 i 10 w rozm. 62, pajaców to 5 w rozm. 56 i 6 w rozm. 62 i półśpiochy po 4 sztuki.... i jakieś pojedyncze sztuki na wyjście.... Musze to policzyć.
Nikusia gratki dobrych wieści, widzisz jak Dominiś ładnie rośnie
Jolcia ja mam non stop problemy z moczem, zawsze mi tam coś wychodzi nie tak (bakterie standardowo, leukocyty, erytrocyty, nabłonki, do tego ph niewłaściwe i mętny kolor), a ostatnio to już prawie wszystko miałam łącznie z jakimiś azotynami i fosforanami wapnia i dostałam antybiotyk:-(. A tak to brałam żurawit. No i zawsze przed oddaniem moczu podmywam się i oddaje świeżutki jeszcze ciepły;-) do badania.