Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Karkóweczka w przyprawach mi się dopieka do kanapeczek w piekarniku, ahh już nie mogę się doczekać
Nakręcam mojego na 20:40 na kino, może się ugnie w końcu uparciuch jeden.
Nie wiem o co chodzi, czy po prostu mu to nie podpasowało czy o co...no ja też nie wiadomo jak nie szalałam, więc skąd takie dziwne ruchy 
zawsze zajadam do niej chlebek z szynka i cwikla z chrzanem mmm
ale jaki pysznyy... Tyle ze to sie z surowych zoltek robilo
wiec teraz raczej odpada. Wiem ze mieszalala w jednym kierunku w misce zoltka, dodawala olej i musztarde i cos jeszcze. A majonez lyzka normalnie wyjadalam z miski
ostatnio sama zaczela pokazywac na co ma ochote. Wczoraj kilka razy otwierala zamrazalke... Myslalam ze tak dla zabawy... A w pewnym momencie krzyczy "mamaaa", wiec podchodze i pytam co chce... Pokazala palcem i mowi "to".... Haha wskazala na lodowe ciasto Oreo 
chociaz ktos gdzies pisal o przypadku jak dziecko bylo bardzo energiczne jak nigdy i mocno kopalo a nastepnego dnia okazalo sie ze to pepowina byla owinieta wokol szyi
ale mnie sie wydaje ze to zalezy od orgazmu... Bo podczas orgazmu sa jakies tam skurcze wiec moze to wplywa na to... Po za tym dostaje lekkiego trzesienia ziemi wiec co sie dziwic
malemu tez sie chyba podobalo bo tak fajnie sie ruszal jak plywalam Ewa około 4 raoku zycia zaczai sikanie w nocy, Julek na 100% w dzien odpieluchowany tuz przed 2gimi urodzinami a jeszcze przez 2 lata pielucha na noc.........
Kainkas, ja mam z nivea kupione już dwie paczki. Drugie kupiłam ze względu na plastikowe pudełko, wielorazowe. Przynajmniej nie będą wysychac![]()
Kurcze wlasnie napisala mi kolezanka, jest w 7-8 tc (po inseminacji) i byla dzisiaj u lekarki zobaczyc czy serduszko bije..i bije ale troche wolno - 130. Biedna sie martwi..ja tez sie zmartwilam...:-(
nie powiedziałam Wam, Julek jak poskładał z tata łóżeczko, wstawili w katek to sie rozpłakal i poszedł do swojego pokoju, musieliśmy isc i porozmawiac z nim....chodziło o to ze jego lozeczko nie może stac w sypialni a Zuzi może :-( :-(
Moje dziecko zaczyna miec smaki na rozne rzeczy![]()