Agnis, ale masz Mistrza w domu! 
Oglądałam pierwszą część i do kina na drugą nie pójdę na pewno. Może w domu obejrzę. Strasznie się ciąąąągnie... Widać, że na kasę poszli - tam nie ma treści tyle, żeby trzy części kręcić!
O, moja uczelnia
Może się gdzieś mijałyśmy na korytarzach. Chociaż pedagogika to chyba inne piętro, ja na piątym byłam 
Czekam aż dzieci mocno zasną, bo chcę bułki postawić, a robot trochę hałasuje. No a ręcznie nie chce mi się ciasta wyrabiać
Wreszcie szykują nam się intensywne tygodnie! Uff... Bo już mi odbijało od tego siedzenia w domu w czwórkę
Coś jeszcze miałam pisać, ale z tej radości zapomniałam
Ewa- mój był na hobbicie i zadowolony- ja nie lubie takich filmów...i jakos do kina mnie nie ciagni
Oglądałam pierwszą część i do kina na drugą nie pójdę na pewno. Może w domu obejrzę. Strasznie się ciąąąągnie... Widać, że na kasę poszli - tam nie ma treści tyle, żeby trzy części kręcić!
Ewa skończyłam pedagogikę społeczno- opiekuńczą, u UP, a teraz robię podyplomowo pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną.
O, moja uczelnia
Czekam aż dzieci mocno zasną, bo chcę bułki postawić, a robot trochę hałasuje. No a ręcznie nie chce mi się ciasta wyrabiać
Wreszcie szykują nam się intensywne tygodnie! Uff... Bo już mi odbijało od tego siedzenia w domu w czwórkę
Coś jeszcze miałam pisać, ale z tej radości zapomniałam

Wzięliśmy tylko godzinkę i bardzo dobrze, kompleks był mały, nie było masażerów z wody (zazwyczaj były łagodne masaże z takich strumyków i mocne bicze do wyboru), jedynie było jacuzzi na dworzu to jedyny plus, wyszliśmy szybciutko z wody i podbiegliśmy, bo w nim też była woda 33 stopnie i co 20 minut wyłączali bicze, więc akurat trafiliśmy tak na wyłączone i maluch nie miał zatrzęsienia mogłam siedzieć. Fakt, troszkę się odprężyłam, ale boję się czy mnie nie złapie przeziębienie, gdzie to taki wiatr dawał po twarzy, żadnych płotów ani nic 
Nawet żadnych atrakcji dla dzieci w środku nie było, głupiej zjeżdżalni, no nic 
ja rozkladalam cerate zawsze na podlodze bo latwo bylo myc