Kainkas jak wprowadzam nowości do menu (inny chleb, makaron) to tylko wieczorem bo wtedy cukier jest niższy i oczywiście mierzę cukier, co do tej drożdżówki to mam ją na liście i od czasu do czasu mam zjeść pół bez kruszonki na to ostatnia trzecia kolacje przed samym snem. Ja też mam podwyższone ciśnienie
Monisia0605 będziesz dziś na lodach? jak tak to Ci powiem jak tam do tego ARTUSA się dostać

a jak nie to Ci napiszę

Moja Amelka to całymi dniami fika

i się właśnie zastanawiam kiedy ona śpi? mam nadzieję, że jak się urodzi to będzie spać więcej
Ewa jak tak możesz pisać, że snikersy niedobre?!;-) moje ulubione słodycze!! pycha!! ja nie potrafię sobie czegoś obrzydzić... a tymi lodami to ja już od piątku żyję!! Ja się muszę zabrać na zamówienia bo dość dużo tego ostatnio jest i non stop coś napływa a dziś tylko 7 bransoletek zrobiłam.... aaaaa!!
Nikusia dietetyczka mówiła, że nie można tych słodyczy dla cukrzyków... zastanawiam się nad batonikami z fruktozą ale muszę sprawdzić ile one mają węglowodanów.
Masiosia mój m też wstaje przed 6 i codziennie mam pobudkę
Macie jakieś pomysły na zupy? tylko nie jarzynowa, pomidorowa, pieczarkowa i brokułowa bo już ich nie mogę.
A jest tu któraś z mam po polonistyce?
To jeszcze jedno pytanie macie jakieś przepisy na ciasteczka bez cukru bez mąki pszennej... coś takiego słodkiego ale bez cukru?