Masiosia szpinak lubię, chętnie spróbowałabym takiej zupki

jeśli to nie problem proszę zapytaj o przepis

będę bardzo wdzięczna

a co do snikersika to dla mnie dużo słodszy jest mars i szczerze, za nim nie przepadam, ale sikers.... uwielbiam!
Jagna ale się uśmiałam z tymi plecami

ja jak miałam mniejszy brzuszek to jak mi się pytali gdzie Ty w ciąży nic nie widać, to im mówiłam, że na plecach noszę

mi też tak mówią, że to chyba dopiero początki... ale co tam najważniejsze, że z dzieciaczkami wszystko w porządku

po ciąży wrócimy szybko do rozmiaru sprzed ciąży
Moniuś mleko sojowe, to dla mnie nie mleko;p soja to nie ssak

a kozie czy baranie czy krowie to nie ma znaczenia laktoza jest we wszystkich

ale dziś lekarz mi powiedział, że jak mam dużą zgagę to troszkę (ale zaznaczył słowo troszkę, że pół kubka to już za dużo) mleka mogę się napić na noc:-) a remontem się nie przejmuj zdążycie ze wszystkim będzie dobrze:-)
Biedny ten piesek, pewno go ktoś na cały dzień zamyka w mieszkaniu.... żal mi takich biednych zwierzątek.
Juszka świetne wieści z wizyty
Nikusia kocyk śliczny

i jak najbardziej pasuje dla chłopca
Anetko wiemy co pyszne

a co do diety to nie polecam, jak możesz jedz normalnie
Mamatek a wiesz, że spróbuję tego Twojego przepisu na ciasteczka

dziękuję Ci bardzo! tego serniczka to raczej odpuszczę
Mamusia jestem pełna podziwu dla Twojego spokoju i opanowania w tej sytuacji!
Marcia to łóżeczko kupiłaś na allegro? zastanawiałam się nad nim tylko całe białe. ślicznie się prezentuje ten kącik dla syneczka

zadowolona jesteś z tego łóżeczka?
Po wizycie wszystko ok

uprosiłam gina o usg, choć miał przeszło godzinną obsuwę Amelka ma ok 1750 mówił, że norma w tym okresie ciąży to ok 2 kg

więc by się zgadzało

i dalej główką w duł mam nadzieję, że już nie fiknie! serduszko 140
Spotkanie z dziewczynkami było niestety bardzo króciutkie dla mnie (za co Was bardzo przepraszam) ale bardzo miło było i smacznie

te lody mi nie podniosły cukru

112 :-) mąż obiecał zabierać mnie czasem na sorbety:-) Mam nadzieję, że jeszcze w lutym uda nam się spotkać:-)
Zjadam ostatnią kolację i zmykam spać