Ja nawet nie próbuję liczyć naszych wydatków bo my na dwa domy żyjemy.
Udało się z porządkami i wygospodarowałam dodatkowe 2 półki dla Julka ( jedną już miałam ). Bardzo się cieszę. Teściowa mi dzisiaj pomogła bo trzeba było po drabinie skakać i przekładać rzeczy z jednej szafy do drugiej – wszystko na drabinie. Rozpakowałam też paczki ( miałam dwie) z Gemini – wszystko było plus gratisy. Dostałam dwa kremy dla maluszka, gąbkę i osłonkę na słońce do samochodu

Wszystko super zapakowane i osłonięte przed jakimkolwiek pęknięciem , zalaniem itd. Pewnie będę korzystać z ich usług jeszcze nie raz !! Koleżanka w aptece w mieście kupowała oilatum i za 250 ml płaciła coś powyżej 30zł. a ja za 500ml zapłaciłam niecałe 38zł. Także opłaca się !!!
Mamusia synka – mam nadzieję, że u Ciebie ok.??
Alesia – ja nie ciążą się zaraziłam , ale już małym dzieciątkiem – synkiem mojego brata !!! Wzięłam go na ręce w czerwcu jak pojechałam ich odwiedzić po miesiącu od jego urodzenia i wtedy u nich miałam ostatni okres !!!
Munius – może Twój Zbyszek przez sen wyraził to co czuje wewnątrz, bardzo głęboko - właśnie stratę rodziców i utratę kontaktów z bratem. Ty taka czuła kobietka jesteś na pewno będziesz wiedziała jak mu pomóc
Niukusia – ja mogę kosić ale pielić nie lubię – oj marzy nam się taki domek. Może nie tak duży ale do 130-150 m byłoby fajnie. No i kominek to podstawa. Mamy w domku rekreacyjnym – uwielbiam patrzeć w ogień. Cieszę się bo wakacje z dziećmi w nim spędzę !!! Rano na tarasie jest taka cisza i tylko ptaki śpiewające i czasami wiewiórki skaczące po drzewach. Fajny taki prezent – działka pod budowę.
Malpawazoo – super lekarz !! Dzisiaj właśnie na temat jedzenia po porodzie z koleżanką rozmawiałam a widzę , że i tutaj temat się pojawił – super .
Marcia – chciałam o ketonalu wspomnieć i bolącym tyłku ale ja dopiero wieczorem czytam Waszą dzisiejszą całodniową produkcję i doczytałam, że już był instruktaż
Megipegi – mój znajmy w trakcie porodu jak dziecko już się pojawiło na świecie zauważył , że to nie dziewczynka tylko chłopiec i do lekarza się zaśmiał, że teraz ma mu pożyczyć ciuchy ( lekarz miał syna) bo jego będzie „dziwnie” wyglądał w różowym
Kamaa – super wieści z labo a z tą szkołą rodzenia to przegięcie . pościel śliczna
Secreto – jaka poza u Twojej psiny – szok !!
Kasiulekk – trzymaj się
Mała mama – &&& żeby mąż szybko doszedł do siebie a Ty nie rozpakuj się tylko w tych 6 tygodniach najbliższych